kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dört güzel dövüşçünün ölüm-kalım turnuvası

Dört dövüşçü kadın, egzotik bir adada yapılacak turnuvaya davet edilir. Ama onları büyük bir tehlike beklemektedir... ..
atv'de bu akşam heyecan yüklü bir film var: 'Ölü ya da Diri-Dead or Alive'... Jaime Pressley, Devon Aoki ve Holly Valance'ın rol aldığı, dünyaca ünlü video oyunundan uyarlanan filmin konusu şöyle: Her yıl dövüşçüler egzotik bir adada turnuva için buluşmaktadır.

Ödül 10 milyon dolar
Vahşi doğanın göbeğindeki bu ıssız yerde, dört kadının yanı sıra, turnuvanın 10 milyon dolarlık ödülünü kazanmak için dünyanın dört bir yanından gelen çok ünlü dövüş sanatçıları vardır. Dövüşçüler adada korkunç bir şeyler olduğunu fark eder. Yaşamak için, birbiriyle olan kavgalarını bırakıp, yeteneklerini birleştirmeleri gerekecek ve şeytan ruhlu Tengu'yu alaşağı etmek için güç birliği yapacaklardır.

Dövüşçüler adada korkunç bir şeyler olduğunu fark eder. Yaşamak için, birbiriyle olan kavgalarını bırakıp, yeteneklerini birleştirmeleri gerekecek ve şeytan ruhlu Tengu'yu alaşağı etmek için güç birliği yapacaklardır. atv 21.45