kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Abazoğlu'ndan kristalli koleksiyon

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, 'çarpıcı, iddialı ve yine sıradışı' sloganı ile lanse ettiği yeni 'hautecouture' koleksiyonu için Çağla Şikel'i spor salonuna soktu..
Cengiz Abazoğlu'nun 2008 kış sezonu için tasarladığı 'hautecouture' koleksiyonunun tanıtım çekimleri Uptown Maya Spor Center'da yapıldı. Abazoğlu, 'çarpıcı, iddialı ve yine sıradışı' sloganı ile lanse ettiği tasarımlarını Çağla Şikel'e giydirdi.

Çekim 9 saat sürdü
7 parça elbisenin kullanıldığı çekimlerde Çağla Şikel'e; İspanyol, Rumen ve Brezilyalı üç erkek model eşlik etti. Şikel'in spor salonunda, kristal taşlarla bezeli şık elbiselerle, Lara Sayılgan'ın objektifi karşısına geçtiği çekimler 9 saatte tamamladı. Abazoğlu'nun 'kırmızı halı üzerinde yürüyen gösteri dünyası yıldızlarından' ilham alarak hazırladığı koleksiyonda; mat saten düşes, ipek likra kadife, ham ipek şantug ve dantel kullanıldı. Yeşil, fuşya, inci beyazı, siyah ve bej tonlarının ön plana çıktığı tasarımlarda; geometrik desenler ve kristal taşlar, bedeni saran korseler ve geniş hacimli etekler dikkat çekti.
Haberin fotoğrafları