kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Türkiye Barzani şirketlerine para kazandırıyor

Yeni Haber
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin Barzani'nin şirketlerine para kazandırdığını, peşmergenin elektriği hala Türkiye'den almaya devam ettiğini belirtti.

Devlet Bahçeli Grup toplantısında yaptığı konuşmada, sınır ötesi harekat ihtimalinin artmasının Türkiye'de bazı odakları harekete geçirdiğini belirterek, kimisinin Mehmetçiğin sağlığını düşünerek harekattan vazgeçilmesini, kimisinin ise operasyon bölgesinin bir risk taşıdığını söyleyerek terörle yaşamaya alışılmasını tavsiye ettiğini ifade etti.

Bahçeli, "Kime ve neye hizmet ettiği belli olan bu şahısların dezenformasyon çabaları milletimizin gözünden kaçmamaktadır." dedi.
"Habur hala açıktır. İncirlik hala hizmettedir. Türkiye Barzani'nin şirketlerine para kazandırmaktadır. Peşmerge elektriği Türkiye'den almaktadır. Irak'ın kuzeyini Türk firmaları inşa etmektedir. Bu odaklar hangi sivil yaptırımın arkasında durarak ısrarcı olmuştur da bugün askeri tedbirlere karşı çıkmaktadırlar" diyen Bahçeli, "ver kurtul" diyemeyen zihniyetlerin sözde risk adı verilen bahanelerle terörle mücadeleyi sulandırmaya çalıştıklarını kaydetti.

AA