kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Başbakan Erdoğan'ın "Irak'ın terörist kamplarını dağıtması ve terörist başlarını teslim etmesi Türkiye'yi tatmin eder" sözüne, Irak Cumhurbaşkanı Talabani'den sert yanıt geldi: "Türk ordusu onları dağdan indiremezken biz nasıl yapalım?"..
İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Siz merak etmeyin onları biz gelir atarız
İLHAN KILIÇ: Madem gücünüz yok, niye atıp duruyorsunuz. Yapacağınız işin başına gidin. Yapamıyorsanız biz nasıl olsa yapacağız. Benim kahraman ordum bekliyor, bu işi temizleyecek. Siz kendi sıkıntınıza bakın, ABD ne derse onu yapmaya devam edin.

MUSTAFA KÜÇÜKKEBAPÇI: İşine gelmediği için acizlik gösteriyor. İsterlerse onları hemen etkisiz hale getirirler. Sözünde en ufak bir samimiyet yok.

ŞABAN KESKİN: Talabani bu masalı gitsin ABD'ye anlatsın. Biz neyin ne olduğunu Talabani'den daha iyi biliyor ve diyoruz ki; Talabani önce cebindeki T.C. pasaportunu teslim et. Ve unutma ki sen, sana ekmek veren eli kapıyorsun. Türkiye Cumhuriyeti olmasa sizler acınızdan ölürsünüz...

ÖMER İPEK: Tam saçmalamış yani. Gücünüz onları dağdan indirmeye yetmiyor ama Kuzey Irak'a girecek Türk askerine silah sıkacak kadar gücünüz var maşallah. Açık açık 'Biz teröristleri kendi emellerimiz için besliyoruz, onlar bize lazım' deyin de olsun bitsin. Bu kadar komedi yeter.

SELİM AKÇAN: Biz geliyoruz, siz merak etmeyin, atarız!