kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Bir yılı aşkın süredir aşk yaşayan George Clooney ve Sarah Larson, geçtiğimiz günlerde bir motorsiklet kazası geçirmişti. Larson kazada bileğini kırmıştı.

Sarah Larson Clooney'e 'evet' dedirtebilir

Her fırsatta evliliğin kendisine çok uzak olduğunu belirten George Clooney'nin kız arkadaşı Sarah Larson'la ilişkisi ciddileşiyor. Ünlü aktörün sürpriz bir nikaha oturacağı konuşuluyor..
Hollywood'da en beğenilen aktörlerin başında gelen, kadınlardan oluşan geniş bir hayran kitlesi bulunan George Clooney, tükürdüğünü yalayacak gibi... Son dedikodulara göre Clooney ile sevgilisi Sarah Lanson'un ilişkisi giderek ciddileşiyor. Bugüne kadar aşka ne kadar yakınsa; evliliğe de bir o kadar uzak duran Clooney ile yakın dostları evlenip evlenmeyeceğine dair sürekli iddiaya tutuşuyordu. Mesela Nicole Kidman, 10 yıl önce, 40 yaşına gelmeden evleneceğine dair Clooney'le 10 bin dolarına iddiaya girmişti.

BİRLİKTE YAŞAYACAKLAR
Michelle Pfeiffer da geçtiğimiz günlerde, yakın dostunun yeniden evleneceğine dair 100 bin dolar iddiaya girdi. Kidman iddiayı kaybetti ama 46 yaşındaki ünlü aktöre yakın kaynaklar, Pfeiffer'ın her an kazanabileceğini söylüyor. Ünlü aktörle, 'Ocean's 13'ün çekimleri sırasında Palms Casino Resort'ta tanışan Larson'ın yakışıklı aktöre çok aşık olduğu biliniyor. Clooney'nin sevgilisinin güzelliği ve cesaretinden etkilendiği söyleniyor. Larson'ın, aktörün Los Angeles'taki evine taşınacağı da konuşuluyor.