kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tamer Karadağlı

Eski eşinin adını duydu Karadağlı desteği unuttu

Başak ÇOKAN/MAGAZİN
Tamer Karadağlı'nın, Mehmetçik Vakfı yararına düzenlenen 'Bir Çam Bir Can' kampanyasına, eski eşi Arzu Balkan'la aynı ortamda bulunmamak için son anda katılmadığı iddia edildi..
Sanat ve podyum dünyasının ünlü isimleri, Mehmetçik Vakfı yararına Ataşehir Kocatepe Kahvevi'nin 'Bir Çam bir Can' sloganıyla başlattığı kampanya için biraraya geldi. Etkinliğe katılan ünlülere 'duyarlılıkları nedeniyle' birer Japon bonzai ağacı hediye edildi. Organizasyona damgasını vuran olay ise; ayrıldığı eşi Arzu Balkan'ın davete katılacağını duyan Tamer Karadağlı'nın gelmekten son anda vazgeçmesi oldu.

BEN RAHATSIZ OLMAZDIM
Boşandığı eşi Tamer Karadağlı'nın davete katılmayışı hakkında konuşan Arzu Balkan "Niye kaçtı bilmiyorum. Ben aynı ortamda olmaktan sıkılmazdım, hiç rahatsız olmazdım" dedi. Arzu Balkan, Deniz Uğur'la ilişkisi kısa süre önce biten eski eşi Tamer Karadağlı'yı asla affetmeyeceğini belirterek şunları söyledi: "Bayram tatiline kızımla çıkmıştım. Sanıldığı gibi Tamer yanımızda değildi. Olması da gerekmez! Onların aşkı bu yüzden bitmemiş olabilir!"

DUDAKLARI UYKUSUZLUKTAN ŞİŞMİŞ!
'Bir Çam Bir Can' kampanyasına Arzu Balkan'ın yanısıra; Seda Ertan, Pınar Dilşeker, Hakan Aysev, Elif Karlı ve Yeşim Erçetin destek verdi. Midesine kelepçe taktıran popçu Ozan Orhon'un eski eşi Yeşim Erçetin, toplantı sonrası gazetecilere ilginç açıklamalar yaptı. Kilolarıyla başının dertte olduğunu belirten Erçetin, "Bugüne dek zayıflamak için her türlü yöntemi denedim ama işe yaramadı. Liposuction bile yaptırdım. Yine kilo alırsam, mideme balon taktıracağım" dedi. Seksi şarkıcı, dudaklarına silikon taktırdığı iddialarını da "Uykusuzluktan şişti" diyerek yalanladı.
Haberin fotoğrafları