kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Setten komik manzaralar

07.10.2007
Sabahın bir vakti. Dinlenme anı üç vakte kadar olacaklar için kahve falı bakılıyor. Seviyor sevmiyor, seviyor sevmiyor. Yok o papatya falı olacaktı. Ama merak aynı merak (üstte) Dizinin jönlerini tekrar tekrar anlatmak gerekiyor. Cem Davran (Gülüm Arif), Hasan Kaçan (Pamuk Komiser), Şafak Sezer (Cesur), Kadir Çöpdemir (Tırtıl Necmi). Mahallenin takımındaki en mutlu adam Gülüm olsa gerek. Pamuk Komiser yine kontrollu ama Tırtıl oldukça rahat. O çıkışı istikbalde görüyor. Cesur birazdan kaçacak gibi...

Özlem Tekin. Fesupanallah dizisinin setinde makyaj tazeliyor. Işıkların sıcaklığı, koşturmaca... Yeniden düzenlenmeyi gerektiriyor. Set çalışmalarının yoğunluğu, ışıklar... Ayşen Gruda düşünceli biraz... Yıllar enerjisinden hiçbir şey almamış, tek düşüncesi birazdan çekilecek sahne.

Yıldız Bademyalı (Leman) üçüncü sahne öncesi kuaförüne teslim etmiş kendini. ne de olsa mahallenin de en alımlısı, en güzeli. Set sabaha kadar yoğun çalışmalarla sonlanıyor. Herkes birbirine yardımcı oluyor. Replikler, masa başı okumaları rol sırası beklerken tekrarlanıyor. Ve Fesupanallah'ın çalışmaları o yoğun tempoda ama Bademyalı'nın o gülümseyişindeki anlama uygun sürüp gidiyor işte.

Fesupanallah ekibi dinlenme anında. Cem Davran'la Şafak Sezer kaynatıyorlar yine. Zaten Sezer hiç durmadan konuşuyor, şakalaşıyor... Kıpır kıpır... Onun bu haline bütün ekip çoktan alışmış. Dizinin güzel bayanları teksleriyle meşguller. (Üstte) Şu ciddiyete bakın. Dizideki rolleriyle ortalığı gülmekten kırıp geçiren onlar değil sanki. Sabaha karşı evdeki çoluk çocuk, ana babayla haberleşiliyor. Cep telefonları seri halde çalışıyor. Ahmet Yenilmez'in ayaklar şişmiş, ayakkabılar fora...(sağda)
Haberin fotoğrafları