kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kevin Costner İstanbul'a geliyor

Yeni Haber
Ünlü Hollywood yıldızı ve Oscar ödüllü aktör Kevin Costner, özel jet uçağı ile 27 Ekimde İstanbul'a gelecek.

Ahmet San ve Cüneyt Ortan organizasyonu ile ''Hollywood Starları Türkiye'de'' başlığı altında düzenlenen etkinliğin ilk etabı çerçevesinde İstanbul'a gelecek olan ünlü sanatçı, İstanbul'da Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı'nı gezecek.

Atatürk'e hayranlığı öğrenilen Costner, 29 Ekimde de Anıtkabir'i ziyaret
edecek.

Costner, 30 Ekimde İstanbul WOW Convention Centre'de ''Modern West'' adlı müzik grubu eşliğinde 3 bin 700 kişiye 2 saat süreyle rock müzik ziyafeti verecek.

VIP Bilet'ten satışa çıkan biletlerin fiyatları 100 ila 700 YTL arasında değişiyor. VİP bilet, VIP Turizm yetkili acentelerinde, VIP Bilet Çağrı Merkezi'nde, D&R Beyoğlu, Etiler, Caddebostan CKM, Suadiye, Bakırköy ve Cevahir Alışveriş Merkezi'nde, Cinebonus'larda, www.vip.com.tr internet sitesinden müşterilerine hizmet veriyor.

Bilet satışından Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfına (TOÇEV) katkıda bulunulacak gecede, saat 20.30'da tüm izleyicilerin katılabileceği kokteyl verilecek. VIP özel bilet satın alan izleyiciler, konser sonrası açık büfe yemekli After Hour Party'e katılacak.

FİLM TEKLİFİ GÖTÜRÜLDÜ


Bu arada, organizatör ve yapımcı Cüneyt Ortan, Kevin Costner'a bir film teklifi götürdü. Oyunculuğunun yanı sıra yapımcı ve yönetmen kimliği de bulunan Kevin Costner, Türkiye'ye geldikten sonra sektörle ilgili araştırmasını yapacak ve Ortan'a cevabını iletecek.

Filmin bir Atatürk filmi olabileceğini belirten Cüneyt Ortan, cevabın olumlu olması halinde Kevin Costner'in Atatürk'ü oynamasını ümit ettiğini söyledi.

AA