kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Nicole ile Paris'in arasına 'bebek' girdi!

Nicole Richie ile Paris Hilton'un arasına Nicole'ün doğacak bebeği girdi. Hamileliğinin başından beri eski dostuyla arasına mesafe koyan Richie, Paris'i silmişe benziyor..
İki yaşından beri tanışan, çocuklukları birlikte geçen ve tüm dünyanın 'kanki' olarak tanıdığı Nicole Richie ve Paris Hilton, Richie'nin hamileliği başladığından beri sık görüşemiyor. Bebeğinin babası Joel Madden'le ilişkisinden önce Hilton'la gece gezmelerine çıkan ve onunla 'The Simple Life' adlı bir televizyon programı da hazırlayan Richie'nin eski dostu Hilton'u defterden sildiği söyleniyor.

PARİS DURUMA İÇERLEDİ
Hamileliğinin altıncı ayında olan Richie, şimdilerde sadece doğacak bebeğiyle ilgileniyor. Vaktinin çoğunu nişanlısı Joel Madden ve ailesine ayırıyor. Bu duruma içerlediği söylenen Paris Hilton da eski dostunu arayıp sormuyor. Bir süredir pizzacı sevgilisi Alex Vaggo ile gününü gün eden Hilton otellerinin varisi Paris Hilton yakın çevresine, "Nicole benim kız kardeşim gibidir. Bu dönemde benden uzaklaşmasını hiç anlamıyorum" şeklinde konuşuyor. Öte yandan şu sıralar Joel Madden'in hamile kız kardeşi Sarah ile çok sıkı fıkı olduğu söylenen Nicole Richie, kendisine yeni bir kanka bulmuşa benziyor.
Haberin fotoğrafları