kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Halit Kıvanç

Ülkenin en iyi sunucusuyum

* Sunuculukta mı, oyunculukta mı kendinizi daha başarılı buluyorsunuz? Tabii ki sunuculukta! O konuda mütevazı olmayacağım; ülkenin en iyi sunucusu olduğumu düşünüyorum. Ve bu uzun zamandan beri böyle. Bu konuda benden daha iyisi yok. İyi bir oyuncu olduğumu da biliyorum ama ilerleyecek çoook uzun bir yolum var. O yüzden oyunculuk çok heyecanlı benim için.

ÖRNEK ALINACAĞIM

* Sunuculukta kendinize örnek aldığınız biri oldu mu? Halit Kıvanç ve Orhan Boran var ama onları, örnek alamayacak kadar kendimden yüksekte bir yerde görüyorum. Onlar başka bir gezegendeler gibi geliyor bana. Yani örnek aldığım biri yok. Ben kendim örnek alınacağım sanırım ki... Yaaaa... Çok şımarık gibi yazma beni ne olur! Ben öyle bir insan değilim çünkü...

* Sizin için hayat bir meydan okuma mı? Başarmak çok mu önemli? Evet, öyle... Küçüklüğümden beri böyle. Derdim birinci olmak değil, sadece yaptığım işi çok iyi yapmak. Bende bir meydan okuma ve rekabet duygusu var ama tamamen kendime dönük duygular bunlar... Hep başarmak istiyorum.