kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

Fahriye Abla'dan ekran incileri

Daha ilk programın ardından yazmıştım. "Müjde Ar televizyon programcıları için çok gecikmiş bir keşif" diye... Müjde Ar, giderek bir TV fenomeni haline dönüşüyor. Geçen hafta NTV'nin programı Haydi Gel Bizimle Ol'da "Gazozumun kapağını Bedri açtı ama içine akıtmadı" sözüyle olay yaratan ünlü sanatçının ağzı bu hafta da boş durmadı. Hele, konuk Hüsnü Şenlendirici'nin yüzünü pancara çeviren sözleri inanılmazdı. (Haydi onu yazmayayım) İşte bu haftanın Müjde'li incileri:

* "Küresel ısınmaya katkıda bulunmamak için Bodrum'daki evimde artık klimaları çok az kullanıyorum. Pencereleri açıp, çırılçıplak dolaşıyorum. Bu yüzden sitede ev fiyatları arttı!.."

* "Firuze şarkısı Atilla Özdemiroğlu tarafından benim için bestelendi. Hatta ben söyleyeyim diye... Ama bende karga gibi bir ses olduğu için Sezen söyledi..."

* "Ben 3-4 yıldır kalın bir şeyler giyemiyorum zaten. Küresel sıınmadan değil, menopoz yüzünden..."

Görünen o ki, Müjde Ar'ın "Fahriye Abla halleri" ekranda da sürecek. Eh, eski bir reklam cingılını tornistan etmenin zamanı geldi galiba: "Müjde Müjde sizeee, yeni bir TV starı geldi bizeee..."