kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘PARA TÜRKİYE’DE KALSIN’...Gül-Bay Tekstil Kurucu Ortağı Ertuğrul Gülbay, çalışmalarının piyasada duyulmasının başka firmaları da hareketlendirdiğini belirterek, ‘’İnşallah bu tür anlaşmalar artar, para Türkiye’de kalır’’ dedi.

Ev tekstiline 'Damat' eli değdi

Gül-Bay Tekstil ortaklığı ile ev tekstilinde markalaşan Orka Group'un başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "Sırada iç çamaşırı ve parfüm var" dedi..
Erkek giyim markaları Damat Tween ADV'nin sahibi Orka Group, lisans anlaşması yaptığı Gül-Bay Tekstil-Days In Colors ile ev tekstili pazarına girdi. Nevresim takımı, yatak örtüsü, havlu, bornoz ve örgü battaniyeden oluşan 5 ana grupta Gül-Bay tarafından üretilecek ev tekstil ürünleri 1 Aralık tarihinden itibaren Damat Tween ADV markası ile Türkiye genelinde Days In Colors ürünlerinin satıldığı 250 noktada ve Orka Group'un 400 metrekareden büyük yurtiçi ve yurtdışı mağazalarında satışa çıkacak.

İÇ ÇAMAŞIRI VE PARFÜM GELECEK
Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, söz konusu işbirliğinin yüzde 100 Türk sermayeli iki tekstil şirketi tarafından gerçekleştirilmesinin önemine işaret ederek, "Dünyada olup Türkiye'ye gelmeyen marka kalmadı gibi. Biz de 20 yıldır markaya yatırım yapan bir şirket olarak ürünlerimizi erkeğin gardrobu ile sınırlı tutmak istemedik" dedi. "Farklı alanlara yatırımlarımız bundan sonra da sürecek" diyen Orakçıoğlu, şöyle devam etti: "2-3 ay içinde erkek iç çamaşırında ve 2-3 yıl sonra da parfüm konusunda markalaşacağız. Bizim istediğimiz dünya çapında güçlü marka olmak. Bunun için gerek görürsek otel işine bile gireriz." Orakçıoğlu, Damat Tween ADV imzalı ev tekstil ürünlerinden yüzde 30'u ihracat olmak üzere 2008'de 10 milyon dolarlık ciro hedeflediklerini söyledi.