kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Francis Ford Coppola

Coppola sinemanın 3 devini topa tuttu!

Yönetmen Francis Ford Coppola, sinemanın 3 devine laf attı: Al Pacino, Robert De Niro ve Jack Nicholson yaşlanıp parayı bulduktan sonra meslek hırslarını kaybettiler!..
Dünyanın en başarılı yönetmenlerinden Francis Ford Coppola, birçok filmde birlikte çalıştığı Al Pacino, Robert De Niro ve Jack Nicholson'ı topa tuttu. GQ dergisine konuşan 5 Oscarlı yönetmen, bu 3 aktörün kendisini büyük hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

'VARYEMEZ' AL PACINO!
Efsane haline gelen 'The Godfather' (Baba) serisinin birçok filminde De Niro ve Al Pacino'yla birlikte çalışan Coppola, artık bu aktörlerin bir hırslarının kaldığına inanmadığını söyledi ve ekledi: "Onlarla ikisinin de çok genç ve istekli oldukları zamanda tanıştım. Artık ikisi de çok yaşlı ve zengin. Bu yüzden de istekleri kalmadı. Al Pacino'nun zenginliğinin nedeni parasını hiç harcamaması. O tüm parasını yorganının altında saklar."

KENDİNİ BRANDO SANIYOR
Al Pacino'nun sahip olduğu servete rağmen hep çok acı çekmiş gibi davrandığını da sözlerine ekleyen ünlü yönetmen, Jack Nicholson içinse şunları söyledi: "Jack'in parası ve kadınlar üzerinde etkisi var. Kendini Marlon Brando sanıyor ama Brando zor zamanlar yaşamıştı. Jack bunu yapamaz."
Haberin fotoğrafları