kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

Canon renklerini Türkiye'ye taşıdı
BU
yılın en önemli bölgesel etkinliğini İstanbul'da gerçekleştiren ve 20 ülkeden iş ortaklarını ağırlayan Canon, dijital renkli baskı segmentinde yeni ürünü imagePress C7000VP'nin bölge lansmanını yaptı. Etkinlik kapsamında Canon'un 15'in üzerinde yeni ürünü de katılımcılara tanıtıldı. Canon Avrupa'nın yan kuruluşu Canon CEE yetkilileri de, hızla gelişmekte olan Türk pazarında uzun vadede kalıcı olmayı hedeflediğini açıkladı. 16-18 Ekim tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Profesyonel Baskı Çözümleri Günü kapsamında, açık sergi alanında Canon'un yeni ürünleri de tanıtıldı.

Elektronik kayıtlı kasaya dönüşüm
PROFILO Telra, Türkiye'nin ilk elektronik kayıt ünitesine sahip yazar kasasını pazara sunmasının ardından şimdi de kullanıcıların mevcut Olivetti ve Profilo markalı yazar kasalarını bu yeni teknolojiye uygun hale getirmek için kampanya başlatıyor. Elektronik kayıt üniteli yazar kasanın en önemli özelliği teknolojik olarak üstün olması ve kâğıt tüketimini düşürdüğü için çevreci olması. Yazar kasaların bünyesinde bulunan elektronik kayıt ünitesi ortalama 15 kâğıt rulo kapasitesinde, 150 bin satın bilgiyi saklayabiliyor. Her bir elektronik kayıt ünitesi güvenli şekilde içindeki bilgileri saklayabilme özelliğine sahip. Üstelik kolaylıkla çıkarılıp takılabilen elektronik kayıt ünitelerinin arşivdeki kayıtları da yazdırılabiliyor.

Setur, Çin vizesi için yetkili oldu
SETUR, Çin Halk Cumhuriyeti vize işlemlerini üstlenmek üzere tek yetkili oldu. Vize işlemleri, Setur'un tüm ofislerinde işlem görebilecek. Koç Holding tarafından 1964 yılında kurulan Setur, duty free hizmetleri veren bir firma olarak faaliyetlerine başladı, 1970'li yılların başında Diners Club'ın kurduğu Diners Fugazy Travel teşkilatının Türkiye temsilciliğini alarak turizm alanına adım aarak, bir yıl sonra "Setur World Travel" adını alarak faaliyetlerine devam etti. 1970'li yılların sonunda, ismi "Setur Seyahat Acentesi" olarak değiştirilerek turizm faaliyetlerine hız verdi.
Haberin fotoğrafları