kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Nükhet Duru'dan bir Antalya şarkısı

44. Antalya Altın Portakal Film Festivali bugün açılıyor. Festivalden flaş haberler, kulis dedikoduları gelmeden önce benim size başka bir Antalya haberim var: Artık Antalya'nın bir şarkısı var! Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel talep etmiş. İşi Serhat Hacıpaşalıoğlu organize etmiş. Nükhet Duru sözleri yazmış, Selahattin Erhan bestelemiş sonra Hırvatistan'dan Goran Karan gelmiş Nükhet Duru'yla düet yapıvermiş.

OPERA SÖYLEYECEK
Karan'ı 'Stay With Me' şarkısından hatırlarsınız. Geçen gece "Cahide'ye gel" dedi Nükhet. Gittim, baktım Goran Karan karşımda. Cahide'nin müthiş dolmaları, mantısı, mercimek köfteleri de Goran'ın karşısında. Bayıldı Goran hem yemeklere, hem şovlara. Gelelim Antalya şarkısına... Şimdi olayımız şu; Duru şarkının İngilizce, Rusça (Rusça düeti, ünlü rus sanatçı Philip Kirkorov ile) ve Hırvatça düetlerini yapacak. Klipler çekilecek ve yurtdışında Antalya tanıtılacak. Bu arada 15 Kasım'da Zagrep'te Goran Karan, Nükhet Duru ve Alessandro Safina büyük bir konser verecek. Nükhet Duru finalde opera söyleyecek. Hadi hayırlısı!

FIKIR FIKIR!
İşte fıkır fıkır Antalya şarkısının Nükhet Duru imzalı sözleri: Kalbimi yokladım Sevmeye hazırım Sonu yok umutların Artık aşkı bulmalıyım Çantayı sırtıma Coşkuyu ruhuma Mutlu bir muamma Yola çıktım Antalya Yollardan, yıllardan Geçtim de geldim Antalya Antalya, sana kavuşmak Benim için bir rüya Antalya, sımsıcak Yıldızlı gecelerde koynunda Kaybolmak Yirmili yaşlara Fonda telaşlara İlaç gibi aşklara Ben ezelden razıyım Gizli bakışlara Güm güm atışlara Tatlı uçuşlara Öpücükler Antalya...