kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni filminin galasına 1.1 milyon $ ile geldi

Ünlü Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, önceki akşam 'White Diamond/Beyaz Elmas' adlı filminin Londra'daki galasına katıldı. Güzel şarkıcı, üzeri Swarovski taşlarla süslü 1.1 milyon dolarlık elbisesiyle geceye damgasını vurdu..
İki yıl önce yakalandığı göğüs kanserini yenen Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, yeni albümü ve sahnelere dönüşünü anlatan 'White Diamond' adlı filmle tekrar hayranlarıyla buluşuyor.

PIRIL PIRILDI
'White Diamond' (Beyaz Elmas) adlı film, Minogue'un hastalığı sonrası çıktığı turnede sahne arkasında yaşadıklarına ve şarkıcıyla yapılan özel röportajlara yer veriyor. Önceki akşam Londra'da filmini görücüye çıkartan Minogue, geceye Dolce&Gabbana imzalı bir kıyafetle katıldı. Üzeri Swarovski taşlarla süslü 1.1 milyon dolarlık elbisesiyle, gece boyunca 'beyaz bir elmas' gibi ışıldayan ünlü yıldız, herkesi büyüledi. Yönetmenliğini William Baker'ın yaptığı filmi için Minogue şöyle konuştu: "Filmde, benim de diğerleri gibi olduğumu görecekler. Yaşadığım acıları daha iyi anlayacaklar..." Öte yandan Minogue, 26 Kasım'da çıkacak 'X' isimli yeni albümü için çok heyecanlı.