kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Arzu Yanardağ

Biz tartışırken Arzu kolunu duvara çarptı

ORHAN YURTSEVER MERKEZ
Arzu Yanardağ'a hakaret edip onu yaraladığı iddiasıyla yargılanan ve 2 yıl 3 aydan 7 yıla kadar hapsi istenen Hayri Ali Serter hakkındaki iddiaları yalanladı: Arzu'ya kaba kuvvet kullanmadım ve hakaret etmedim. Tartışırken kolunu duvara çarptı, hepsi bu!..
Ünlü reklamcı Hayri Ali Serter; eski eşi, oyuncu Arzu Yanardağ'a hakaret edip yaraladığı iddiasıyla İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Kasten yaralama ve hakaret suçundan yargılanan Serter, Yanardağ'ın katılmadığı duruşmada hakkındaki iddiaları yalanladı. Serter, aralarında çıkan bir anlaşmazlık yüzünden Yanardağ'ın evden ayrılıp başka bir yerde yaşamaya başladığını söyledi ve ekledi:

O BANA HAKARET ETTİ
"Arzu, olay gününden bir gün önce bana telefon edip, 'Yarın eşyalarımı alacağım' dedi. Ben de, 'Yarın annem gelecek. Sen kendisiyle anlaşamıyorsun. Ertesi gün gel' dedim. Ancak ısrarla geleceğini söyleyince, 'Gelirsen gel. Annemle karşılaşırsın. Ben de evde olurum, görüşürüz' dedim. Ertesi gün ben uyurken Arzu, arkadaşı Zeynep Fuldan Özaydın'la eve geldi. Eşyalarını toplarken çıkan seslere uyandım. Uyandıktan sonra bana bağırmaya ve hakaret etmeye başladı. Kendisine susmasını, apartmana rezil olacağımızı söyledim. Ama bana ağza alınmayacak küfür ve hakaretler etti."

DURUŞMA ERTELENDİ
Serter sözlerini şöyle sürdürdü: "Arzu'nun elinde, birlikteyken ona aldığım telefonu görünce geri vermesini istedim. Kabul etmedi. Telefonu çekiştirmeye başladık. Bu sırada arkadaşı, bana arkadan saldırarak boynumu sıktı. Arkadaşını ittim ve telefonu çektim. Arzu'nun dirseği balkonun duvarına çarptı ve 'Polis' diye bağırdı. Polis geldi ve karakolda ifademiz alındı. Kendisine darp da, hakaret de etmedim. Asıl hakaret eden, bağırıp çağıran kendisidir..." Duruşma, şikayetçi Arzu Yanardağ hakkında zorla mahkemeye getirme kararı çıkartılması şartıyla ileri bir tarihe ertelendi.
Haberin fotoğrafları