kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nick Nolte

Sabıkaları suçluları aratmıyor

Hollywood'un ünlü simaları, kabarık suç dosyalarıyla dikkat çekiyor. Yıldızların başını en çok alkol ve uyuşturucuya olan düşkünlükleri derde sokuyor. İşte bir türlü uslanmayan ünlüler..
NICK NOLTE: Beyazperdenin usta aktörlerinden Nick Nolte, 2003 yılında alkollü olarak direksiyon başına geçtiği için Kaliforniya polisi tarafından tutuklanmıştı. Ünlü aktörün gözaltındayken çekilen bu fotoğrafı, hayranları üzerinde şok etkisi yaratmıştı.

MEL GIBSON: 2006 yılında alkollü şekilde direksiyon başına geçen ve kendisini tutuklayan polislere hakaret eden Gibson, uzun süre bir rehabilitasyon kliniğinde tedavi gördü. Gibson, şimdilerde alkolden uzak durmaya çalışıyor.

HUGH GRANT: Çapkınlığıyla tanınan ünlü aktör, 1995 yılında arabasında bir fahişe ile birlikte olurken yakalandı. O dönem Elizabeth Hurley'le aşk yaşayan Grant'in bu kaçamağı evlilik yolunda ilerleyen ilişkisinin bitmesine neden oldu.

O. J. SIMPSON: Eski karısı ve yakın bir arkadaşını öldürmek suçundan 1994'de yılında tutuklanan ve ardından açılan davada beraat eden Amerikalı ünlü futbolcu, geçtiğimiz aylarda da silahlı soyguna karıştığı için tutuklandı.

NICOLE RICHIE: Kankası Paris Hilton gibi alkollü direksiyon başına geçince, tutuklandı. Şu sıralar 6 aylık hamile olan Richie'nin, bebeğini hapse girmemek için kullandığı öne sürülmüştü.

LINDSAY LOHAN: Alkol nedeniyle başı sürekli derde giren son isim de genç aktris Lindsay Lohan oldu. Ağustos ayında gözaltına alınan Lohan, Utah'taki bir rehabilitasyon kliniğinde uzun süre tedavi gördü ve sağlığına kavuştu.
Haberin fotoğrafları