kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Bu nasıl bir adalet!
Mersin'de bir sürücünün kullandığı otomobil, köprüde bir aileye çarptı. Necla Y. ile kızı Deniz'in öldüğü kazada alkollü sürücü, kaza otoyolda olduğu için serbest bırakıldı.

NESLİHAN AYDIN: Bu anne ile kızı öldürüyor sonra kaçıyor. Yakalandıktan sonra da serbest kalıyor. Bu nasıl iş? Hadi yüzde 100 suçlular ama nasıl kaçabilir? Bu durumda herkes birilerini çarpıp daha sonra da kaçsın. Olur mu?

EMEL GÖK: Bu nasıl bir adalet? Adam cezalandırılmalıydı. Akollüymüş de üstelik. Yaşananlara pes doğrusu!

EYŞAN ÖZYILMAZ: Bizim ülkemizde maalesef insana verilen değer bu. Kim nasıl ne şekilde ölmüş kimsenin umrunda değil. Bu rastlanan tablo eminim son da olmayacak.

SAHİRE ERTURAN: Trafik kazalarının en az diğer terör olayları kadar canımızı yaktığı siyasiler tarafından ne zaman fark edilecek ve gerekli uygulamalara ne zaman başlanacak? Alkollü olarak ölüme sebebiyet veren sürücünün serbest bırakıldığı, dünyanın neresinde görülmüş?

DENİZ ERDOĞAN: Bu nasıl bir vahşettir yahu? Bu ülkede hukuk ve adalet nasıl işliyor? Olay otobanda gerçekleşti diye alkol alan vatandaş nasıl serbest bırakılıyor? Bu suç değil mi?
Haberin fotoğrafları