kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘Hülya Avşar Stüdyo’ isimli programına konuk olan Hande Yener ilk albümünün hikayesini anlattı.

Yaptığın o hareket beni güldürmüştü

ESİN ÖVET
Hande Yener, tezgahtarlık yaptığı sırada kendisini keşfeden Hülya Avşar'ın, Türkmax'taki 'Hülya Avşar Stüdyosu' adlı yeni programına konuk oldu. Yarın akşam yayınlanacak programda sohbet konusu ağırlıklı olarak; sanat, politika, dans ve Madonna'ydı. Avşar Kızı programda, Hande Yener'e övgüler yağdırdı.

O bir marka
Avşar, Yener'in her hareketini beğendiğini ifade etti. Hatta Yener'in; geçtiğimiz yaz, kendisini sevgilisi Kadir Doğulu ile görüntüleyen gazetecilere orta parmağıyla yaptı hareket için; "Yaptığın el hareketi beni hiç rahatsız etmedi. Hatta çok güldüm" dedi. Avşar, Yener'in müziği hakkında da övgü dolu sözler sarf etti. Avşar, "Türk pop müziğinde taklitler var. Ancak aradan sıyrılanlar da oluyor. Hande Yener bir marka yarattı"dedi. Yener'in popüler ezgileri bir kenara atarak büyük risk aldığını ama bu riskin onu daha da yükseklere çıkardığını belirten Avşar ilginç bir de yorumda bulundu: "Hande'nin acımasız sözleri var. Ama gerçekleri söyleyince bu çok seksi duruyor."

Fasülye ayıkla
Hande Yener ise programda ilk albümü hakkında ilginç itirafta bulundu. Yener "Sezen Aksu'nun kanatlarından çıkınca çok zorluk yaşadım. Yapımcıların sevgilisi olmam gerekiyordu. Biri 'Evlen, fasülye ayıkla' dedi. Tekrar Sezen'i aradım. Yaşadıklarıma çok üzüldü. Aykut Gürel'i aradı. O sayede ilk albümümü yaptım."
Haberin fotoğrafları