kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Kanyon Trafiği!..

ARİFE günü, akşam saat altı civarı.. Kanyon'a giden Harman Sokak iki ucundan kilit olmuş. İki kavşakta da herkes arabasını ileri sürmüş, yol veren yok. Trafik bitmiş.. Kilidin bir ucu, Gültepe tünelinin altından geçiyor, Levent içlerine kadar uzanıyor, öyle.. Ortada tek trafik polisi yok.. Köşede bir taksici.. "İftar saatinde burada polis olmaz beyim" diyor.
Bayramın birinci günü.. Harman sokak bomboş gibi. İki araba var. Biri benimki. Öteki kenara çekilmiş. Başında bir polis ceza yazıyor. İki trafik polisi de bomboş sokakta tur atıyor..
Bu mudur?..
İstanbul'un olmayan, gıkı çıkmayan, varlığı hissedilmeyen Trafik Müdürü?.. Bu mudur işiniz?..
Şimdi sözüm Metro City ve Kanyon yöneticilerine..
Bu yolun bu hale gelmesinin sebebi iki alışveriş merkezi.. Doğru.. Önlem almakta çok geciken Belediye'nin etkinliği yok. Doğrudur. Düğünün adı" Gül" diye İstanbul Trafik Müdürlüğü'nün nerdeyse tüm kadrosunu Maydonoz show çadırında görevlendiren Müdür de yok..
Ama siz varsınız..
İki merkezin de tonla güvenlik görevlisi var. Bu Harman Sokak için bir nöbet çizelgesi yapmak, buradan kazandıklarınızın milyonda birini, sizin yüzünüzden bu sıkıntıları çekmeye başlayan yöre halkına geri vermek zorundasınız.
Lütfen Harman Sokak kavşaklarına kendi adamlarınızı koyun, trafiği yönetsinler..
Gelenlerin yüzde 90'ı sizin müşteriniz.. Trafikte geçirecekleri uzun süreyi, alışveriş merkezlerinizde geçirirlerse daha iyi değil mi?..
Akıllı olun!..