kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
NAZLI ILICAK

Kübra'ya mutluluklar

KÜBRA Gül pazar günü evlendi. Abdullah Gül, yıllarca siyaset yaptığı için bu mutlu günü paylaşmak üzere, binlerce kişiyi nikâha davet etti. Kötü niyetliler, gelen altın sayısını hesaplamaya hazırlanıyorlardı ki, "hediye " yerine " Kayseri'de bir orman " imkânı, çıkabilecek spekülasyonların önünü kesti. Böylece yeni bir hayata ilk adımını attığı günlerde Kübra, medyanın hedefi olmaktan kurtuldu. "Ormana ağaç dik" uyarısına kulak asmayıp, gene hediye getirenler varmış. Çok yakınların haricinde, düğün sahibinin isteklerine aykırı davranmak nezaketsizlik. Gelen hediyelerin, aile yadigarı olanların haricinde, şehit ailelerine verilmesi doğru bir karar.
Kübra, üniversite yıllarında başını açarak okudu. Arkadaşlarının büyük çoğunluğu onun Abdullah Gül'ün kızı olduğunu bile bilmedi. Sakın annesinin zoruyla örtündüğünü sanmayın. Aksine Türkiye ortamında karşılaşacağı zorlukları bildikleri için, ailesi onu caydırmaya bile çalıştı. Medyadan daima kaçan ve ilgi odağı olmaktan hoşlanmayan Kübra'nın resimleri, dün bütün gazetelerin birinci sayfasındaydı. Ama bugünden sonra, gene eskisi gibi kabuğuna çekileceğini ve basına malzeme teşkil etmemeye gayret ederek sade bir hayat süreceğini biliyorum.
Sevgili Kübra, hayatında yeni bir sayfa açılıyor. Bütün sayfaları, sevgi, huzur ve mutluluk kelimeleriyle doldurmanı dilerim.