kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Aşka aşık olduğunu söyleyen Ece Gürsel: Aşık olunca acı çekmek ve sürünmek istiyorum. Galiba bu konuda biraz mazoşistim. Psikolojimi altüst ederim. Hastanelik olur, depresyona girerim.

Evli birine aşık olsam dahi aşk yaşayamam

Ece Gürsel, en büyük pişmanlığının Hüsnü Şenlendirici ile çıkmak olduğunu söyledi ve ekledi: Artık adım onunla anılmasın! Zaten ben asla evli bir adamla aşk yaşamam!..
Geçen yıl ilgiyle izlenen 'Buzda Dans'ın ikinci etabında, manken Ece Gürsel de yarışacak. Usta gazeteci Hıncal Uluç'un 'sweetheart'ı olarak ünlenen Gürsel, iyi bir patenci olmak istediğini söylüyor. 14 Şubat'ta çıkması planlanan şiir kitabıyla da hayli iddialı olduğunu belirten ünlü manken, bugüne kadar gerçek aşkı bulamadığını belirterek, şunları söyledi: "Kitabımı bir gün beni bulacağına inandığım ruh ikizime ithaf ettim. Onu ararken yanlışlar yaptım ama artık aramıyorum. Bir gün o beni bulacak. Kendimi buna inandırdım..." Şu günlerde 'Buzda Dans 2'de başarılı olmak için antrenman yapan Ece Gürsel, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BENİ ANLAMALARINI İSTİYORUM


* Podyum ve 'Buzda Dans 2' yarışması dışında yeni projeleriniz var mı?
Şiir kitabım artık son hazırlık aşamasında. Ya doğum günüm olan 11 Aralık ya da 14 Şubat'ta çıkacak. 14 Şubat ağır basıyor çünkü benim medyatik olmamı sağlayan bir gündür. Diğer projelerimin ise daha zamanı var.

* Şiir yazmak duygusallıkla paralel görülür. Siz duygularınızı bu şekilde mi ifade edebiliyorsunuz?
Ben aile içinde ve arkadaş ortamında kendimi çok fazla paylaşan bir insan değilim. Her şeyimi yazılara dökerim, kendimi yazarak ifade edebiliyorum. Öyküler de yazıyorum. Sonunda tüm bunları bir kitap haline getirmek ve insanların Ece Gürsel'in gerçekten kim olduğunu anlamasını istiyorum.

* İlişkilerinizde de kendinizi zor mu ifade edersiniz?
Hayır, ilişkilerimde her şeyi direkt söylerim ama aşıksam daha çok yazabiliyorum. Bu aralar daha çok şarkı sözü gibi şiirler yazmaya çalışıyorum. Hatta bir şiirime beste bile yaptım. Artık yavaş yavaş o tarafa yönelmeye başladım.

* Birilerine ithaf ettiğiniz şiir ya da böyle besteniz var mı?
Açık açık 'şu kişiye ithaf edilmiştir' diye yazmadım ama herkes okuduğunda kim olduğunu anlayacak.

KEŞKE O YEMEĞE GİTMESEYDİM!

* Şiir albümü de yapacak mısınız?
İşlerim hafifleyince yapacağım. Yılmaz Erdoğan'ın albümü gibi olsun istiyorum. Özellikle Yılmaz Erdoğan'a çok hayranım. Hayalimde onun okuduğu gibi şiir okumak var.

* Hayatınızda kimse var mı şu sıralar?
Hayatımda kimse yok, keşke olsa! Gerçekten de 'bir sevgilim olsa' diyorum. Bundan önce uzun süreli bir ilişki yaşadım ve geçen sene bitti. Hüsnü Şenlendirici'yle ilgili yazılanlar yüzünden ayrıldık. Hayatımda değiştirmek istediğim tek şey budur. Hâlâ 'Keşke o yemeğe gitmeseydim' diyorum.

* Bu konu hâlâ konuşuluyor...
Bu konu çok uzadı. Söylemediğim şeyleri söyletiyorlar. Ben Hüsnü'yle ilgili sadece şunu söylüyorum; adım artık onunla anılmasın! Zaten ben asla evli bir adamla aşk yaşamam. Evli bir adama aşık olunabilir ama asla aşk yaşanmaz. Bu durum Türk ahlakına da uymaz, halkın gözünde sıfır olursun.

İLİŞKİLERİMDE ÇOK YANLIŞ YAPTIM

* Bazı mankenlerin evlendiği zaman işlerini bırakmasına ne diyorsunuz?
Bence çok yanlış. Bir insan beni beğenmişse, Ece Gürsel olarak beğenmiştir. Fotoğraflarda gördüğü kız olarak benimle tanışmıştır ve bu onu rahatsız etmemeli. Eğer ben podyuma çok cesur bir şekilde çıkıyorsam, yanıma hiç yaklaşmasınlar! 'Yarın ben bu kızı evinde oturturum' demesinler. Beni yontmak istiyorlarsa, uzak dursunlar. Ben de zaten bekarken verdiğim pozları, evliyken vermem.

* Hiç gerçek bir aşk yaşadınız mı?
Hayır, ben şu ana kadar gerçek bir aşk yaşamadım! Zaten şiir kitabımda da bu anlaşılıyor. Çünkü kitabımı 'imkansızlık abidem' dediğim ruh ikizime ithaf ettim. Onu çok aradım ama henüz bulamadım. İlişkilerimde çok yanlış yaptım. Şu ana kadar yaşadıklarımın neredeyse hepsi yanlıştı; bu yüzden artık aramamaya karar verdim. Bir gün o beni bulacak. Kendimi buna inandırıyorum.

* Hayalinizdeki erkeğin nasıl biri olmasını istiyorsunuz?
Önce saygılı olsun istiyorum çünkü; bugüne kadar ilişkilerimde ilk kaybettiğim şey saygı oldu. Ben her şeyiyle dürüst olan bir adamı başımın tacı yaparım.

* Siz ilişkilerinizde dürüst müsünüz peki?
Dürüst, hatta patavatsızımdır. Her şeyi söylerim. Bu yüzden her zaman değerli oldum. Şu ana kadar hayatıma giren erkekler, 'Ece Gürsel' dendiği anda beni apayrı bir yere koyarlar. 'O özel bir insan' derler. Benim hakkımda kötü bir şey söylemezler...