kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber turu

Emekli öğretmen yanarak öldü
İzmir'in Güzelyalı semtindeki bir evde çıkan yangında, emekli Fransızca öğretmeni Meral Tuğrul feci şekilde can verdi. Yangın 116. Sokak'taki Tuncelli Apartmanı'nın 7 numaralı dairesinde, dün sabah çıktı. 25 yıllık komşusu olduğunu söyleyen Şefika Kutluay, Tuğrul'un psikolojik sorunları olduğunu ve apartmanda sık sık huzursuzluk çıkardığını iddia etti.

Norveçli anne-kıza tecavüz girişimi
Alanya ilçesine tatile gelen Norveçli anne ve kızına, plajda tecavüz girişiminde bulundukları iddia edilen 3 çocuğun, gözaltına alındıkları bildirildi. İddiaya göre Keykubat Plajı'nda yürüyüşe çıkan Norveçli turist Mana Ture Linde ile kızı Safie Furelind'in yanına gelen 3 çocuk, anne ve kızını yere yatırıp üzerindeki elbiseleri çıkarmaya çalıştı. Bir vatandaşın durumu görmesi üzerine 3 çocuk kaçmaya çalıştı. İhbar üzerine 14 yaşlarındaki C.A., M.Ş. ve M.C.Y., yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Belediye başkanı kazada can verdi

Mut ilçesi Göksu Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Gezer, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi, aynı araçta bulunan ablası ise ağır yaralandı. Kaza, Göksu beldesinde dün meydana geldi. Akrabalarını ziyarete giden Ahmet Gezer'in otomobili Diştaş köyü yakınlarında yoldan çıkarak ormanlık alana girdi. Gezer, olay yerinde ölürken, ablası Gülseren Gezer ise ağır yaralandı.