kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Takı merasimi 3.5 saat sürdü

* Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer'in nikâh törenin ardından takı merasimi fuaye alanında yapıldı. Salona gelen 4 bin 500 civarındaki davetlinin birçoğu gelin ve damada takı takmak için sıraya geçti. Takı merasimi 3.5 saat sürdü.

* Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan nikâh töreninden önce gelin ve damadın bulunduğu odaya girerek bir kutu içerisinde hediyelerini verdiler.

* Nikâh merasiminin yapıldığı salona girişte önce bilgisayardan davetiyeler kontrol edildi. İkinci aşamada davetiye yerine ayrı bir kart verilerek davetliler içeri alındı.

* Törende şahitler çok kısa konuştu. Arınç "Yüzleri ak, bahtları açık olsun. Güzel günler, güzel yavrular diliyorum" temennisinde bulunurken, Köksal Toptan "Bugün birçok bayramı bir arada yaşıyoruz" dedi. Başbakan Erdoğan ise "En kötü günlerimiz bugünkü gibi olsun. Allah ailelere yavrularının acılarını göstermesin; millete, memlekete faydalı nesiller diliyorum" diye konuştu.

* Nikâh merasimi sırasında Hayrünnisa Gül, duygulu anlar yaşadı ve gözleri doldu. Nikâh bittikten sonra fuayeye geçildi. Gül ve Sarımermer aileleri burada hayırlı olsun dileklerini ve tebrikleri kabul etti.

* Çadır çevresindeki otelde kalanlar 1 kilometrelik alan dışında araçlarından indirildi ve ellerinde valizleriyle yağmurda yürümek zorunda kaldı.