kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kasap, eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Funda YÜKSEL KIRIKKALE-SABAH
42 yaşındaki Ragıp Kandemir, sabah tartıştığı eşini bıçakla öldürdü. Olayı görüp sokağa kaçan kızını kovalayıp onu da öldürdü ve sonra kayıplara karıştı..
Kırıkkale'ye bağlı Balışeyh ilçesinde AKP Balışeyh Belediye Meclis üyesi, 42 yaşındaki kasap Ragıp Kandemir ailesinden iki kişiyi öldürdü. Olay dün sabah saatlerinde Yenimahalle semtinde meydana geldi. Balışeyh ilçesinde geçimini kasaplık yaparak sağlayan 3 çocuk babası Ragıp Kandemir henüz bilinmeyen bir nedenle eşi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hâkim olamayan Ragıp Kandemir, ekmek bıçağını 19 yıllık eşi Fadime Kandemir'in (37) vücuduna saplamaya başladı. Bu sırada annesinin sesini duyan ve olaya şahit olan Nazmiye Kandemir (18) "İmdat" diye bağırarak, evden kaçtı. Eşi olay yerinde can verirken, Ragıp Kandemir kızının peşine düştü. Kızını da evlerine 200 metre uzaklıkta sokak ortasında yakalayıp, defalarca bıçakladı. Genç kız da olay yerinde can verdi.

"İNTİHAR EDECEĞİM" DEDİ
Biri kız 2'si erkek 3 çocuk babası olan Ragıp Kandemir, olaydan sonra evine giderek, oğlu Emre'yi yanına aldı. Daha sonra 5 kilometre uzaklıktaki anne ve babasının yaşadığı eve giden Ragıp Kandemir, eşini ve kızını öldürdüğünü söyledi. Kandemir daha sonra iddiaya göre ailesine "intihar edeceğini" söyleyerek kayıplara karıştı.
Haberin fotoğrafları