kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Petek assolist Ebru Gündeş sadece solist!

Özlem AVCI Ebru
Bülent Ersoy assolistlik tartışmalarına son noktayı koydu: Genç nesilde tek assolist Petek'tir! Ebru Gündeş ise sadece solisttir!..
Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, bayramın ilk günü Antalya'daki Majesty Otel'de sahne aldı. 500 kişilik bir davetli grubunun izlediği Diva, konser sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sözlerine Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar'a acil şifalar dileyerek başlayan Ersoy performansıyla ilgili şunları söyledi:

İBO HAKLI
"Bu akşam bana bu sesi verdiği için Allah'a bir kez daha şükrettim. İyi ki Bülent Ersoy oldum. Halkım beni seviyor, hayatta bundan büyük zenginlik olamaz. Bu akşam 3 saat sahnedeydim. Zafer kazanmış bir komutan edasıyla omuzlarım dimdik, işimi fevkalede şekilde yaptım." Assolistlik tartışmalarına da değinen Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses artık gazino adabının kalmadığını söylerken haklıydı. Bugün birileri, ekstralar ve bayi toplantılarında çıkmayı assolistlik sanıyor. Oysa yaptıkları sadece solistlik. Eskiden gazino adabında; önce fasıl grubu, sonra sıra kızları, ardından üçüncü solist, sonra solist altı komedyen, son olarak da solist sahneye çıkardı."

EBRU İYİDİR!
"Ben assolistim" demekle assolist olunamayacağını belirten Ersoy ekledi: "Seda Sayan ve Sibel Can gazino dönemine yetişti. Küçüklerden ise bir tek Petek Dinçöz assolistlik yaptı. Ebru Gündeş assolist olarak hiç çalışmadı ama bu kayda değer bir solist olmadığını göstermez. Aksine son derece güzel okur, seslere iyi basar."
Haberin fotoğrafları