kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hareket Sheraton Oteli'nden

Tarih 29 Eylül Cumartesi
Saat: 15.00
Yanımızda müşteriyi bulmakta aracı olan ve adlarına 'Cankıt' denilen Ceren Çaycılar ve Princess Halkla İlişkiler Müdürü Tude Berberoğlu ile Şişli'den iki araçla yola çıkıyoruz. Lüks döşenmiş Mercedes minibüs kumar oyuncusu için. Biz de bir başka araçla takip edeceğiz. Kumar oyuncusunu daha önceden kararlaştırıldığı gibi 16.00'da İstanbul Maslak'taki Sheraton Oteli'nden alacağız.

Saat: 16.00
Buluşma yerine gidip, beklemeye başlıyoruz. Bir süre sonra da geliyor. Ancak geçen bir haftalık zaman içinde oyuncu, kararını değiştirdiğini görüntülenmek istemediği söylüyor. Sonunda yüzünü göstermemek kaydıyla fotoğraf çekmemize ikna oluyor.

Saat: 17.00
Maslak'tan Edirne'ye doğru hareket ediyoruz.

LÜKS OTOMOBİLLE SEYAHAT

Saat: 18.30 Kapıkule'ye bir kilometre mesafedeki bir dinlenme tesisine giren minibüsü burada Bulgaristan plakalı bir başka lüks minibüs bekliyor. Oyuncu ve beraberindekiler Bulgaristan plakalı minibüse geçerek yola devam ediyor.
Saat: 19.00 Oyuncuyu taşıyan Bulgar plakalı lüks minibüs Kapıkule'den çıkış yapıp Bulgaristan'a geçiyor. Biz de yine lüks, Mercedes marka bir otomobile geçiyoruz.

Saat: 19.10
Kısa bir yolculuğun ardından Bulgaristan'ın Svilengrad şehrine ulaşıyoruz. Türkiye'den gelen kumar oyuncusu oteline yerleştiriliyor. Nymphes Casino'nun girdiğimizde Yunanlı kumarbazlardan oluşan bir kalabalıkla karşılaşıyoruz. Kumarhanenin otoparkındaki tomobiller de çoğunlukla Yunanistan ve Türkiye plakalı. Otele yerleştirilen kumar oyuncusu planlanan gün ve saatlerde kumar oynuyor. Ardından da aynı güzergâh üzerinden yeniden İstanbul'a getiriliyor ve evinin kapısına kadar bırakılıyor.
Haberin fotoğrafları