kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Gaziantep'te trafik kazası: 3 ölü

Yeni Haber
Gaziantep'te bir kişinin ailesini düğüne götürmek için yeğeninden emanet aldığı otomobille yaptığı kazada, 3 çocuğu öldü, kendisi, eşi ve 3 çocuğu ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Köseceli beldesinde yeğeninin düğününe katılan Mahmut Öner, Gaziantep'teki ailesini de düğüne götürmek için yeğeni Yakup Ertürk'ten otomobilini emanet aldı.

Gaziantep'e gidip eşi ve 6 çocuğunu otomobile bindiren ve Köseceli'ye gitmek için yola çıkan Mahmut Öner'in kullandığı 27 RU 696 plakalı otomobil, Gaziantep'in Araban ilçesi Dağdancık mevkisinde yoldan çıkarak kayalara çarptı.

Kazada, Gülnaz (10), Fatma (9) ve Aysun (3) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Mahmut Öner (35), eşi Gülay (30) ve çocukları Hacı Ali (11), Tuğba (8) ve Derya (7) ise yaralandı.

Araban Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mahmut Öner ile çocukları Derya ve Tuğba, yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumlarının ciddi olması nedeniyle Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine sevk edildi.

Anne Gülay Öner ile oğlu Hacı Ali Öner'in tedavileri Araban Devlet Hastanesinde sürdürülüyor.

(AA)