kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
KAFA DERİSİNİ SOYDULAR A.Ç.'nin 20 yerinden ısırıldığı ve kafa derisinin önemli kısmının soyulduğu belirlendi. Köpeklerin ise o bölgede oturan Murat Ceritli'ye ait olduğu tespit edildi.

İki rottweiler'ın saldırdığı çocuk: Öleceğim sandım

Soner TOROS / SABAH
Burdur'da bayram sabahı kuzenleriyle oyun oynarken 2 rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 7 yaşındaki A. Ç., Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Plastik Cerrahi Servisi'ndeki odasında, yaşadığı dehşeti SABAH'a anlattı. Talihsiz çocuk o anı anlatırken adeta yeniden yaşadı: "Dedemin elini öptükten sonra 2 kuzenimle evin önüne çıkıp oyun oynamaya başladık. Bir süre sonra karşıdan sahipleriyle birlikte gelen iki köpek gördüm. Biraz yaklaşınca köpeklerden biri birden bize doğru koşmaya başladı. Onu gören diğeri de peşinden takip etti. Kaçınca daha çok kovalayacaklarını düşünerek olduğum yerde kaldım. Ama öndeki köpek sağ bacağımdan ısırdı.

'ANNE' DİYE BAĞIRABİLDİM
Saldırının etkisiyle sol tarafımın üzerine düştüm ve yüzümü korumaya çalıştım. Bu arada diğer köpek de ısırmaya başladı. Birçok yerimden ısırdılar. Sadece 'Anne' diye bağırabildim. O anda beni parçalayıp öldüreceklerini sandım. Çok korktum. Bu sırada sahipleri yetişti ve köpekleri güçlükle kontrol altına aldılar."
Haberin fotoğrafları