kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Emre Kınay

Emre düzgün bir çocuk değilmiş!

İpek DURKAL/MAGAZİN
Kendisini, tiyatrosuna haksız yere yardım almakla suçlayan Emre Kınay'a Müjdat Gezen'den sert yanıt: Onun tiyatrocu olup olmadığını bile bilmiyorum!..
Emre Kınay'ın, Kültür Bakanlığı'ndan aldığı ödeneği amatör oyuncuların bir oyununda kullanmakla suçladığı Müjdat Gezen "Bu sözlere çok şaşırdım" dedi. Kınay'a kızgın ya da kırgın olmadığını belirten Gezen, "Burada benim adımı kullanması onun için bir şanssızlıktır. Ben onun yerinde olsaydım, beni karşıma değil yanıma alırdım" diyerek ekledi: "O çocuğu hiç tanımıyorum! Tiyatrocu mu, değil mi onu bile bilmiyorum."

ÇOK YADIRGADIM
Kınay'ın yaptığı açıklamayı çok yadırgadığını belirten Gezen, sözlerine şöyle devam etti: "Onun düzgün bir çocuk olmadığı konusunda sağlam bilgiler edindim. Ona bir dönem dostluk gösterip, salonunu paylaşan Çetin Etili'nin anlattığına göre; oradan Etili'yi çıkarttırmak için elinden geleni yapmış." Emre Kınay'ın söylediği sözlerden sonra hemen Kültür Bakanlığı'na telefon açıp, yardımı geri vermek istediğini de anlatan usta oyuncu, bakanlığın böyle bir şeyin bürokratik olarak mümkün olamayacağını söylediğini aktardı.

HIRSLANDI GALİBA
Müjdat Gezen, Emre Kınay'ın neden böyle bir açıklama yapmış olabileceğine ilişkin de şöyle konuştu: "Herhalde Emre Kınay kafasını yastığa koydu ve niye bana az yardım yapıyorlar da Müjdat Gezen'e daha çok yapıyorlar diye hırslandı. Ayrıca söylediği de doğru değil. Amatör dediği kadronun yaş ortalaması neredeyse bin! Müjdat Gezen'i hedef alıyorsan, bir sebebin olmalı."
Haberin fotoğrafları