kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tıpkı çizgi film kahramanı Bugs Bunny gibi Clive Owen da filmde hep havuç yiyor.

Bu hafta vizyona giren diğer filmlerden...

ATİLLA DORSAY
ATİLLA DORSAY
İLİŞKİLİ HABERLER
Bu hafta vizyona giren diğer filmlerden...
* Variety dergisi yazarı Peter Debruge'ın kehanetine göre Hepsini Vur sinemalarda gösterildiğinde yeterince seyirci bulamayacak ve "gerçek izleyicisini DVD'si çıktığında bulacak."

* Clive Owen'ın canlandırdığı Bay Smith, Hepsini Vur'da şöyle diyor: "Ben İngiltere doğumlu bir çocuk bakıcısıyım ve de çok tehlikeliyim."

* Oldukça eğlenceli bir tip olan Bay Smith, film boyunca tıpkı meşhur tavşan Bugs Bunny gibi mütemadiyen havuç yiyor ve Paul Giamatti'nin canlandırdığı Hertz karakteri de ona şöyle diyor: "Seni hain davşan senii!"

* Paul Giamatti, Sudaki Kız'da başroldeydi, ayrıca Amerikan bağımsız sinemasının 2000'lerdeki gözbebeği Sideways'de de Giamatti'yi başrolde izlemiştik. Sideways'in güzel sloganını da bu vesileyle hatırlayalım: "Şarap arıyorlardı. Kadın arıyorlardı. Kendilerini arıyorlardı."

* Gündüz Nöbeti filminin özgün Rusça ismi: Dnevnoy dozor. Film Kazakistan'da çekilmiş. Gündüz Nöbeti komünizm döneminden sonra Rusya'da sinema gişelerinde 30 milyon dolar sınırını aşan ilk yapım oldu.

* Gündüz Nöbeti'nin başında anlatıcı şöyle diyor: "Rüzgâr neden eser, bilir misiniz? Hâlâ hayatta olduğumuzu kimse bilmesin diye, ardımızda bıraktığımız izlerin üzerini örtmek için..."

* Gündüz Nöbeti'nin devamı niteliğindeki Twilight Watch'ın çekimleri sürüyor. Fox'un finanse ettiği bu yeni bölüm, İngilizce olarak çekiliyor.

* Avrupalı'nın yönetmeni Ulaş Ak, daha önce Dün Gece Bir Rüya Gördüm filminde Pelin Batu ve Arzu Yanardağ'ın yer aldığı erotik sahnelerle adından söz ettirmişti.