kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Avrupalı'nın galasına, Amerika'da bulunan Yasemin Kozanoğlu dışında ekibin tamamı katıldı.

Komedyen çirkindir

İLKER GEZİCİ
Sevişme sahneleri ile çok konuşulan 'Avrupalı' filminin galası gerçekleşti. Başrol oyuncusu Cem Davran galada ilginç bir açıklama yaptı: Komedi oynayan erkekler sevişme sahnesinde pek yer almaz çünkü komedi oyuncuları genelde çirkindir..
İLİŞKİLİ HABERLER
Komedyen çirkindir
Yönetmenliğini Ulaş Ak'ın yaptığı, Cem Davran'ın başrolünü oynadığı; Türkiye'nin, Avrupalı olma yolunda yaşadığı sancılı, duygusal ve trajikomik yolculuğu anlatan 'Avrupalı' filminin galası, geçtiğimiz akşam yapıldı. Mecidiyeköy AFM Sinemaları'nda gerçekleştirilen galada; Cem Davran, Sema Öztürk, İlknur Soydaş, Aydemir Akbaş ve Eva Maya'nın da aralarında olduğu ekip, filmi biletli seyircilerle birlikte izledi. Filmin oyuncularından Yasemin Kozanoğlu ise Amerika'da olduğu için galaya katılamadı.

EZBERLERİ BOZACAK
Daha önce 'Kahpe Bizans' ve 'Balalayka' gibi ses getiren filmlerde oynayan Cem Davran, 'Avrupalı'nın ezberleri bozacak bir film olduğunu belirtti ve "Bu film Avrupalı değil, dünyalı" dedi. Davran, Türkiye'nin Avrupalı olup olmadığı konusunda sorulan soruya ise "İçinde bulunduğun yere giremezsin. Biz zaten Avrupalıyız" şeklinde yanıt verdi. Filmdeki sevişme sahnelerine basında geniş yer verilmesinden dolayı rahatsızlık duymadığını dile getiren başarılı oyuncu, "Bu sahnelerin, filmin tanıtımına katkısı olduysa ve oluyorsa, bunda bir sakınca yok" dedi.

YETERLİ OYUNCU YOK

Cem Davran gazetecilerle yaptığı sohbette ilginç bir iddiada da bulundu ve komedi oynayan erkeklerin çirkin olduklarını belirtti: "Komedi oynayanlar genelde sevişme sahnelerine denk gelmezler. Çünkü genelde komedi oynayan erkekler çirkindirler. Nadiren eli yüzü düzgün, boylu poslu olanlar çıkar; onlara da jön komik oynatırlar." Önümüzdeki ay 'Masum Kadınlar' adlı yeni bir filme başlayacağını belirten başarılı oyuncu; "Türkiye oyuncu cenneti değil" diyerek, sektöre yetecek kadar oyuncu olmadığını söyledi. Sema Öztürk ise galaya, Cengiz Abazoğlu imzalı ilginç bir kıyafetle katıldı. 'Avrupalı'nın ilk filmi olduğunu söyleyen güzel oyuncu, "Bu yüzden çok heyecanlıyım" dedi.