kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yönetmen Abdullah Şahin: "Erol Günaydın'a birçok teklif gitti ama o bizi tercih etti. O bizim 25. yıl armağanımız."

Tiyatroyu çok özledim döndüğüm için mutluyum

Rahatsızlığı nedeniyle tiyatro sahnelerinden 5 yıldır uzak kalan tiyatrocu Erol Günaydın, Nokta Tiyatrosu'nun yeni sezon oyunu 'Namussuzum ki, Namusluyum' adlı komedi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte 55 yıla yakın süredir tiyatro ile iç içe olduğunu ancak geçirdiği ameliyat sonrasında tiyatroya ara vermek zorunda kaldığını söyleyen Günaydın'ın anlattıkları:

EZBERLEMESİ KOLAY!


* Oyundaki rolü yönetmen Abdullah Şahin'in daveti üzerine severek kabul ettim. Tiyatroyu çok özlediğim için 'Hadi ben de oynayayım' dedim. 'Biraz seyircinin huzuruna çıkayım, biraz moralim düzelir, kendime gelirim' diye de kabul ettim. Oyunda, tekerlekli sandalyedeki bir ihtiyarı canlandırıyorum. Bu ihtiyar, şeker yiyor, marşlar söylüyor. Yani oyunda repliğim az.

* En son 5 yıl önce Ferhan Şensoy ile 'Don Kişot'ta oynadım. Ramazan Şenlikleri kapsamında da Taksim'de seyircilerin karşısına çıkarak eski İstanbul'u anlattım. Uzun süreden sonra şimdi ilk kez seyirci ile karşılaştım ve heyecanlandım. Tiyatroya birden bire ara vermiştim. Tiyatroyu çok özledim, çok seviyorum...
Haberin fotoğrafları