kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Aralarında kadınların da bulunduğu 50'ye yakın kar maskeli özel harekât timi, olayın yaşandığı bölgedeki ara sokaklara girerek operasyon başlattı.

Polis aracına bombalı saldırı: 1 şehit

Hüseyin KAÇAR - DİYARBAKIR / SABAH
Diyarbakır'da devriye gezen polis aracına el bombası atıldı.1 polis memuru şehit oldu, 2'si polis 6 kişi yaralandı..
Diyarbakır'ın Balıkçılarbaşı semtinde dün akşam saat 19.00 sıralarında devriye görevi yapan polis otosuna kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce el bombası atıldı. Patlama sırasında araçta bulunan polis memuru Hüseyin Özdemir şehit oldu, 2'si polis memuru 6 kişi yaralandı.

Bir çocuk ağır yaralı
Patlamada yaralanan Mehmet Mahzar Toptancı, Murat Temel, Mahmut Nuri Alçık ve G. Ö. (12) ile polis memurları İsmail Üzümcü ve Hasan Hüseyin Polat Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ağır yaralı olan G. Ö. ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı olay yerine bomba uzman ekipleri inceleme başlattı. Yapılan operasyonda olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ile olay yerinde inceleme yaptı. Yetkililerden bilgi alan Mutlu "Patlamada polis memuru Hüseyin Özdemir şehit oldu, iki polis memurumuz ve 4 vatandaşımız yaralandı. Devletimizin ve milletimizin başı sağolsun" dedi. 9 yıllık evli olan ve 4 yıldan bu yana Diyarbakır'da görev yapan şehit polis memuru Hüseyin Özdemir'in cenazesi bugün memleketi Manisa'da toprağa verilecek.