kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Ohh, şükürler olsun Bade sosyetede!

Onlarınki ilginç bir aşktı. Sosyetik görünümlü, sarışın ve yaşı hayli küçük Bade İşçil, ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül ile birlikteydi. Görünüşe göre Mahsun çok aşıktı ve tabii ki aşkın yaşı olmazdı. Mahsun neler yapmadı ki Bade'si için... Eminim bir sürü şey yaptı. Ama tabii ki magazin dünyamızın en renkli sayfalarında yerini alan Kızıldeniz'de dalma hadisesi bunların en önemlisiydi. Mahsun, Bade'yi mutlu etmek için gerçekten çok çabaladı; değişmeye, eski alışkanlıklarından, maço görüntüsünden uzaklaşmaya çalıştı. Peki Bade mutlu oldu mu? Hayır! Olmamış... Bade Hanım mutlu olmamış. Bunu nereden öğrendim? Ne yazık ki Mahsun gibi ben de önceki gün gazetede okudum.

Hafif doğulu oldum

Vatan'dan Gülşen Yüksel'e konuşmuş Bade. (Bu arada eski arkadaşım Gülşen'i de kutlamak lazım. Son zamanlarda çok iyi işler çıkarıyor.) Demiş ki: "Mahsun'dan sonra hayatıma ilk giren Emre Kütük oldu. Sosyete aperatif yerken bile çatalı bıçağı ayrı kullanıyor. Yani balık yerken ayrı bıçağı kullanıyorlar. Ama Doğulu bir insan için balık bıçağının ayrı olmasına gerek yok, onu öyle ayırt etmiyor. Ben Mahsun'la büyüdüğüm için Mahsun gibi hafif Doğulu oldum. Mesela lahmacunu çatal bıçakla yiyordum. Ama Mahsun bana elle yemeyi öğretti." Canımdan çok sevdiğim, fevkaladenin fevkinde insanlar olan sevgili okurlarım; gördünüz mü küçük Bade, ne kadar mağdur Bade sosyetede!olmuş bu ilişkide. İnsan olan, bu kızın dramında gözyaşlarına boğulmaz da ne yapar? İnsan hem balığı, hem aperatifi nasıl da aynı bıçakla yer! Bakın, siz görmüyorsunuz ama yazarken bile tüylerim tiken tiken oldu!

Mahsun kendini aştı
Neyse ki hanım kızımız, ait olduğu sosyeteye kavuşmuş. Peki bu Mahsun Kırmızıgül'e ne demek lazım? Cinsel dürtüler, insani duyguların önüne bu kadar geçerse insanın başına daha neler neler gelir. Ama dünya böyle. Sonu mutsuzluk. Bu arada Mahsun da aynı gün başka bir gazetede farklı bir haberle manşetti: Mahsun Kırmızıgül, 140 kişilik 'The City Of Prague Film Harmonic' ile birlikte filminin müziklerini kaydetmiş. Yani, Kırmızıgül, kendini aşalı, geliştireli yüzyıllar olmuş. Bırakın lahmacununu da keyfiyle, elleriyle yesin. Hatta arasın, buluşup beraber ellerimizle bana bana yiyelim lahmacunu! Eh Bade, sen de sevinebilirsin, artık lahmacun yemekten kurtuldun. Ama görünüşe göre Mahsun da omuzlarındaki bir yükten...