kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HOME LIFE: 1.965 dolar El oymalı imal edilmiş sandalyenin yan kısmınlarında altın varak kullanılmış. www.homelife.com.tr

Sandalye deyip geçmeyin!..

FATİH ATALAY
Geçmişin izlerini günümüze taşıyan, onları yeniden şekillendiren sandalyeler sizleri oturmaya ve anılarınızı yaşatmaya davet ediyor. Size de sandalyeler arasında seçim yapmak kalıyor..
Eşyalar bulundukları mekanlarla birlikte tarihe tanıklık eder. Konuşamazlar fakat her birinin geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe anlatacağı birçok hikayesi vardır. Sandalyeyi tarihte ilk defa Mısır firavunları için özel olarak tasarlandığı biliniyor. Geçmişten günümüze birçok farklılık geçirerek hayatımızdaki yerini almaya devam eden sandalyelerde, eskinin özlemini antika sandalyelerle bulurken, modern, şık ve yenilikçi olanları ise plastik cam ya da metalden yapılıyor. İster metal ister ahşaptan olsun her biri sizlere oturmanın verdiği rahatlığa bekliyor.

Geçmiş gelecekle buluşuyor
Büyükannelerimizin evinde uyuyakaldığımız sallanan sandalyelerle tatlı anılara dalabilir, antika sandalyenizle geçmişi günümüze taşıyabilirsiniz. Modern tasarımlı sandalyeler hem dünyanızı renklendirebilir, hem de hayallerinizdeki evi gerçeğe dönüştürebilir. Unutmayın zaman daima geçici. Unutulmaz olan ise hikayeler. Zamanda yolculuk ederken sandalyenizin hikayesine hazır mısınız?
Haberin fotoğrafları