kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bayramda uçak ve otobüs firmalarından ek seferler

Yeni Haber
Büyük şehirlerde yaşayan ve Ramazan Bayramı tatilinde Antalya'yı tercih eden vatandaşlar için THY ile özel hava yolu şirketleri Antalya'ya ek seferler düzenlemeye başladı.

Antalya Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Başmüdür Yardımcısı Selahattin Kunt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı nedeniyle iç hatlarda hareketlilik yaşandığını söyledi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla THY'nin 4'ü ek sefer olmak üzere, Antalya'ya toplam 26 sefer düzenleyeceğini belirten Kunt, Atlasjet Hava Yollarının 9'u ek toplam 19 sefer, Onur Hava Yollarının 1'i ek 5, Pegasus Hava Yollarının da 3'ü ek olmak üzere toplam 8 sefer düzenleyeceğini bildirdi.

Bayram nedeniyle Antalya'ya uçaklarla 11 binden fazla yolcunun geleceğini belirten Kunt, bayram süresince yolcuların daha rahat seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla her türlü önlemin alındığını sözlerine ekledi.

OTOBÜS FİRMALARI DA EK SEFERLER DÜZENLİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Yolcu Terminaline ise günde ortalama 200 yolcu otobüsü giriş yapıyor. Bu otobüslerle günde 12 bin yolcu Antalya'ya geliyor.

Bayram nedeniyle şehirler arası yolcu otobüsleriyle gelen yolcu sayısının yüzde 25 oranında arttığı kaydedildi.

Terminal yetkilileri, yoğunluğun bayramdan sonraki iki günde de devam edeceğini bildirdiler.

AA