kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Janset Londra'da ölümden dönmüş

Geçtiğimiz aylarda, ciğerlerine hava sıkıştığı için bir anda nefessiz kalan ve acilen ameliyata alınan ünlü oyuncu Janset, bu dönemde yaşamın kıymetini anladığını söylüyor..
TRT'nin beğeniyle izlenen 'Evimin Erkeği' dizisinin ekibi, önceki akşam iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe dizinin yapımcısı Burak Törer ile senarist Nergis Kumbasar'ın yanı sıra; oyuncular Janset, Aykut Oray, Ali Erkazan ve Müge Oruçkaptan katıldı. Aykut Oray; iftar boyunca, son günlerde çok kilo verdiği gözlenen Janset'i kendi elleriyle besledi.

SOKAKTA YIĞILDI KALDI
Geçtiğimiz aylarda gittiği Londra'da, ciğerine hava sıkıştığı için hastaneye kaldırılan ve acil olarak ameliyata alınan Janset, yaşadığı kötü günleri geride bıraktığını söyledi. Güzel oyuncu, şöyle konuştu: "Yolda yürürken birdenbire nefes alamadım ve yere yığıldım. Hemen ameliyata aldılar. Ciğerlere hava kaçması ve sıkışması, genellikle uzun boylu insanlarda ve erkeklerde görülürmüş. Kadınlarda ise milyonda bir rastlanırmış. O da benim başıma geldi." O günlerde; yaşamın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladığını söyleyen Janset, "İlk defa ölümle burun buruna geldiğimi hissettim" dedi. Güzel oyuncu, sağlık durumunun düzeldiğini ama hastalık sırasında çok kilo kaybettiğini belirtti.