kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Fotoğraflar Lopez'i yalancı çıkarıyor

Fotoğrafları, hamile olduğu iddialarını reddeden Jennifer Lopez'i yalancı çıkardı! Birkaç gün önce Connecticut'ta konser veren Lopez'in iyice büyüyen karnı hamilelik iddialarını kuvvetlendirdi..
Her şey 'yeşil bir elbiseyle' başladı. 11 Eylül'de New York'ta düzenlenen New York Moda Haftası'nda yeni koleksiyonu 'Justsweet'i görücüye çıkaran Jennifer Lopez, defilesinde giydiği yeşil elbisenin azizliğine uğradı. Elbiseden belli olan karnı, "Lopez hamile mi?" iddialarına sebep oldu. Lopez o zaman iddialarla ilgili henüz yorum yapmamıştı. Ama katıldığı davetlerde alkollü içeceklerden uzak durarak karnını gizlemeye ve bol kıyafetlerle boy göstermeye başlamıştı. Bu da hamilelik söylentilerinin sürmesine neden olmuştu.

HAZIR OLUNCA AÇIKLAYACAK
Söylentilerin artması üzerine güzel yıldız eylül ayı sonunda Us dergisine konuştu: "Hamile değilim, böyle haberler hep çıkar." Lopez'in inatla hamile olmadığını söylemesine karşın karnı giderek şişiyor. Geçtiğimiz cuma Connecticut'ta verdiği konserde Lopez'in daha da büyüyen karnı fotoğraflandı. In Touch dergisine göre; Lopez temmuz ayında hamile kaldı. Güzel şarkıcıya yakın kaynaklar da, "Jennifer hamile olduğunu hazır olunca açıklayacak" diyor.
Haberin fotoğrafları