kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Eski eşimle birleşecek olsak, ayrılmazdık'

30.09.2007
- Aşka inanmadığınızı söylemişsiniz, hâlâ öyle mi? (Yüzünde güller açıyor):
- Aşksız olur mu? Hayatın en önemli ve hatta tek meselesi aşk. Bunu ne zaman söylediysem saçmalamışım, öyle diyeyim...

- O günden bugüne ne değişti?
- Aşk biten bir şey, önemli olan geride kalanlar.. Ben herhalde bir iki yıl önce söylemişimdir öyle bir şeyi, yanılmışım...

- Âşık olma yolundasınız sanırım...
- İnşallah!

- Ayrıldığınız eşinizle tekrar bir araya geleceğinize dair haberlerin asılsız olduğunu anlıyorum buradan...
- Kesinlikle yok öyle bir şey. Tekrar birleşecek olsaydık, hiç kopmazdık zaten. Ama insan birlikte olduğu kişiyle yaşadığı iyi günleri de unutmamalı. Nefreti sevgiye dönüştürebilmek çok önemli bence. İki kişi bir şey yaşarsınız ama sonunda birbirinin yüzüne bakamayacak duruma gelmemeli insan. Benim için en acı verici şey budur. Düşünsenize delice âşık oluyorsunuz ama bir gün geliyor ve ondan nefret ediyorsunuz, bu korkunç! Mesela ben hâlâ eski eşimle konuşabiliyor ve onun yüzüne gülerek bakabiliyorum.

- Dedikodulardan ve magazin dünyasından uzak kalmayı gayet iyi başarıyorsunuz göründüğü kadarıyla. Bunun için özel bir çaba gerekiyor mu?
- Aslında gerekmiyor. Ben kendi hayatımı, yani Vildan'ın hayatını her zamanki gibi yaşıyorum. İstediğim zaman pazara, istediğim zaman alışveriş merkezine, istediğim zaman da arkadaşlarımla eğlenmeye gidiyorum. Ama gece hayatını sevmediğim için, beni çok az görebilirsiniz gece dışarıda. Gayet mütevazı ve kendi halinde bir hayatım vardı, aynen devam ediyor. Ailemle beraber olmak en büyük keyfim.

- Neden korkuyorsunuz en çok?
- Kötü niyetten... Ben çok Allah inancı olan bir insanım ve 'Ne düşünürsen sana gelir,' durumunu gayet iyi bilirim. Kötü niyetli insanlardan ve iftiradan gerçekten çok korkarım. Hakkımda yalan yanlış şeylerin yazılması da, beni çok üzer.

- Bazı erkekler sizi çok çekici buluyor. Siz aynaya baktığınızda ne görüyorsunuz?
- Sağolsunlar... Ama ben her zaman öyle görmüyorum kendimi, değişiyor. Genel olarak halimden memnunum ama. Tabii "Türkiye'nin en güzel kadınıyım," demiyeceğim. Güzelin de güzeli var her zaman.

- Minyon ve ufak tefek olmanıza rağmen, kadınsı görünmeye özen gösteriyorsunuz, öyle değil mi?
- O ruh halime göre değişiyor. Bir gün eşofmanla da çıkarım sokağa ama bazen evde güzel bir elbise giymiş, makyaj yapmış bir halde de oturabilirim kendi kendime... Genelde bakımlı ve titizimdir ama.