kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hollywood yapımlarına taş çıkartacak bir dizi

MUSTAFA KIZIL MAGAZİN
atv ekranlarında yepyeni fantastik bir dizi başlıyor. Yetkin Dikinciler ve Ebru Özkan'ın oynadığı 'Kara İnci' çekim teknikleri ve sahneleriyle Hollywood prodüksiyonu işleri andırıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hollywood yapımlarına taş çıkartacak bir dizi
atv'de yeni bir fantastik dizi başlıyor: 'Kara İnci'... Başrollerini 'Babam ve Oğlum', 'Mavi Gözlü Dev' filmlerindeki oyunculuğuyla izleyicilerin sevgisini kazanan Yetkin Dikinciler ve 'Gözyaşı Çetesi' dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle dikkat çeken Ebru Özkan'ın paylaştıkları dizi, konusuyla ve görsel efektleriyle 7'den 70'e herkesi ekrana bağlayacak. Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği projede macera ve dram içiçe sunuluyor. Dizide ilgi çekici fantastik bir öykünün yanı sıra günümüz çocuklarının ve modern çağın sorunları da anlatılıyor. Görsel efektlerin ve animasyon tekniğinin kullanılması nedeniyle uzun bir hazırlık dönemi geçiren dizinin ilk üç bölümü tam 6 ayda çekildi.

ÖZEL BİR SET KURULDU
Dizinin çekimlerinin büyük çoğunluğu Hollywood stüdyolarına taş çıkartacak dev bir platoda gerçekleştiriliyor. Bu set için Avşar Film'e ait olan eski Zeytirburnu Zengin Sineması dört ay süren bir çalışma sonucunda restore edildi. Kara İnci'nin bazı sahnelerinin çekimleri de Burdur'daki İnsuyu Mağarası gibi hikayenin konseptine uygun farklı mekanlarda yapıldı. Dizinin kostümleri ve aksesuarları da özel olarak tasarlandı.