kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Garfield

Beyazperdeyi kediler sarıyor!

Beyazperde bu sezon, kedilerin istilasına uğrayacak! Dünyanın en tembel kedisi Garfield'ın 3. filmi yakında vizyonda. Türkiye'nin en kötü kedisi Şerafettin'in ilk sinema filmi ise hazırlık aşamasında..
Türkiye'nin en kötü kedisi Şerafettin ile dünyanın en tembel kedisi Garfield, beyazperdeyi fethetmeye hazırlanıyor. Garfield'ın 3. filmi 'Garfield Gets Real/ Garfield Geri Dönüyor' 16 Kasım'da vizyona giriyor. Senaryosunu Jim Davis'in yazdığı filmde, çizgi bant yıldızı olmanın tekdüzeliğinden sıkılan Garfield'ın gazete sayfasından firar ederek gerçek dünyanın yolunu tutuşu ve geri dönüş yolunda yaşadığı olaylar anlatılıyor.

MEYDAN GARFIELD'A KALMAZ!
11 yıl önce Cihangir'de doğan Kötü Kedi Şerafettin ise ilk kez aktörlüğe soyunuyor. Ünlü çizgi kahramanın yaratıcısı Bülent Üstün, çekecekleri filmin hazırlıklarının başladığını söylüyor ve ekliyor: "Bu film, sinemadaki yerli çizgi hayvan kahraman açığını kapatacak. Meydan Garfield'a kalmayacak!"

KİMİN SESLENDİRECEĞİ MEÇHUL
Çizgi romandaki şiddeti ve argoyu mümkün mertebe filme de yansıtacaklarını belirten Üstün, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Filmin bir yaş sınırı olacak. Şimdilik bu sınır 18 gibi görünüyor. Şero'yu kimin seslendireceğini ise henüz bilmiyorum. Ama aklımda içki ve sigaradan deforme olmuş, kırçıllaşmış, bas bariton bir ses var."
Haberin fotoğrafları