kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
N. Derelioğlu

Başhekimlerin koltuk kavgası

Ömer ADIYAMAN - MALATYA / SABAH
Sopayla dövülen Beydağı Devlet Hastanesi'nin eski başhekimi Derelioğlu kendisini eski başhekimlerden İlhan Geçit'in dövdürdüğünü iddia etti..
Beydağı Devlet Hastanesi'nin eski başhekimleri Nail Derelioğlu ile İlhan Geçit karakolluk oldu. Malatya'nın Beydağı ilçesinde 3 yıl önce Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Nail Derelioğlu, 1.5 yıl önce çeşitli suçlamalarla görevden alındı. Yerine Bingöl'de görev yapan İlhan Geçit atandı. Derelioğlu, 10 ay önce mahkeme kararıyla döndü. Ancak 5 gün sonra yerine yine İlhan Geçit atandı. Derelioğlu, 2 ay önce yine mahkeme kararıyla görevine döndü. Bu kez Dr. Geçit, Derelioğlu'nun usulsüzlük yaptığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Tutuklanan Derelioğlu, 2 gün sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Aynı gün valilik tarafından açığa alındı. İki taraf arasındaki gerginlik iyice arttı.

KARŞI ŞİKÂYETTE BULUNDU
Önceki akşam teravih namazına giden Dr. Derelioğlu, çıkışta bir grubun saldırısına uğradı. Sopalarla dövülen Derelioğlu'nun başında 4 santimlik bir yarık oluşurken kolu da kırıldı. Dr. Derelioğlu, kendisini eski başhekim İlhan Geçit ile yardımcısı İbrahim Keleş'in dövdürdüğünü öne sürdü. Suçlamayı kabul etmeyen Geçit ile Keleş, iftira gerekçesiyle karşı şikâyette bulundu.
Haberin fotoğrafları