kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Açıköğretimde kayıtlar 15 Ekim'de sona erecek

Yeni Haber
Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) uzaktan eğitim sistemiyle öğretim uygulayan İktisat, İşletme ve Açıköğretim fakültelerine, 2007 Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonucunda yerleştirilen adayların kayıt işlemleri 15 Ekim'de mesai bitiminde sona erecek.

2007-2008 öğretim yılında uzaktan öğretime yeni kayıt yaptıracak öğrenciler ile Sınıf Öğretmenliği Lisans Tamamlama, Adalet Meslek Eğitimi Önlisans, Jandarma Meslek Eğitimi Önlisans programlarına başvuru hakkı kazanan adaylar ve Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı öğrencilerinin 24 Eylül 2007 tarihinde başlayan kayıt işlemleri, 15 Ekim'de mesai bitiminde sona erecek.

Adaylar 2007-2008 öğretim yılına ilişkin İnternet başvuru işlemlerini, "http://aofkayit.anadolu.edu.tr" adresinden yaptıktan sonra, 2007-2008 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu'nda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurmaları gerekiyor.

Belirtilen tarihler arasında mazeretleri sebebi ile kayıt yaptıramayan adaylar ise, 16-19 Ekim 2007 tarihleri arasında mazeretlerini kanıtlayan resmi bir belge ile kayıtlarını yaptırabilecekler. AÖF büroları, kayıt işlemleri sebebiyle yarın da açık olacak.

19 Ekim 2007 tarihinden sonra ise, her ne sebeple olursa olsun adayların hiç bir mazereti kabul edilmeyecek ve kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacak.

ANKA