kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sibel Can, geçen yıl kalp krizi geçirip hayatını kaybeden annesi Sezer Cangüre adına Van Erciş'de yaptırdığı okulu, bayram sonrası ziyaret edecek.

Ailesi adına okul yaptırdı şimdi sıra kendisinde!

ÖZLEM AVCI MAGAZİN
Van'ın Erçiş ilçesinde annesi adına yaptırdığı okulun açılışına iş yoğunluğu nedeniyle katılamayan Sibel Can, Miami tatilinden sonra bu okulu görmeye gidecek. Can, üç yıl sonra da kendi adına bir meslek okulu açacağını söyledi..
Yaz aylarını yeni albümünün tanıtımı nedeniyle oldukça yoğun geçiren Sibel Can, kış sezonunda da bir hayli yorulacak. Can, iki hafta önce tatil için gittiği Miami'den döndükten hemen sonra, bayramda Antalya'da sahne alacak. Ardından da Van'ın Erçiş ilçesine gidecek.

HALKA HİZMET ETMEK GEREK
Annesi Sezer Cangüre adına yaptırdığı okulun açılışına katılamayan Sibel Can, "Kaymakam Bey'le görüştüm ve açılıştan sonra Van'a gelmemin daha doğru olduğunu söyledi" dedi. Önce babası sonra da annesi adına okul yaptırdığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Can, "Üç çocuk annesiyim, benim çocuklarım gibi tüm ülke evlatlarının da aynı şekilde okumalarını istiyorum" diye konuştu. "Her işi devletten beklememek gerekir, herkes elinden geleni yapmalı" diyen 37 yaşındaki sanatçı, 40 yaşında da kendi adına bir meslek okulu açacağını belirtti. Şan, şöhret ve paranın halktan geldiğini de anlatan Can, halka hizmet etmenin her sanatçının boynunun borcu olduğunun altını çizdi.

İKİNCİ KLİBİNİ ÇEKECEK
Miami dönüşünde hayli yoğun bir programı olan Sibel Can, yeni albümünün ikinci klibini de çekecek. Hangi şarkıya klip çekeceği konusunda kararsız kalan Can, söz ve müziği Serdar Ortaç'a ait olan 'Çek Git Başımdan' isimli parçanın çok istek aldığını söyledi. Sanatçı klip çekimlerinin ardından atv için hazırlayacağı bir program için partner arayışına girecek.
Haberin fotoğrafları