kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Asil Nadir de artist odu!

10 yıl sonra Türkiye'ye geldiği için birkaç gündür gazetelerin birinci sayfalarını süsleyen Ayşegül Tecimer'den sonra şimdi de eski eşi Asil Nadir, magazin basınının gündemine oturacak gibi görünüyor. Çünkü Nadir, Tuğba Özerk'in son klibinde oynuyor.
Apar topar kaçtığı Türkiye'ye 10.5 yıl sonra Zeynep Garan'ın doğum günü partisi için dönen Ayşegül Tecimer'in eski eşi Asil Nadir'in klip yıldızı olduğunu duydum! Evet yanlış okumadınız... Eğer kulislerde konuşulanlar doğruysa Asil Nadir, 'Lo Lo' şarkısıyla ünlenen Tuğba Özerk'in klibinde oynuyor. Bir zamanlar Türkiye'nin ve İngiltere'nin en zengin işadamlarından olan, yaşadığı kötü olaylardan sonra Kıbrıs'ta genç eşiyle yaşamını sürdüren Asil Nadir'in bir klipte rol almasına açıkçası çok şaşırdım.

DENKTAŞ DA OYNUYOR...
Asil Nadir neden klipte oynuyor, kim ikna etti diye düşünürken, Tuğba Özerk'in eşi Erhan Kanioğlu'nun Kıbrıs'ın önemli işadamlarından biri olduğu aklıma geldi. Öğrendiğime göre Erhan Kanioğlu ile Asil Nadir çok iyi dostmuş. Kanioğlu, eşinin isteğini kırmayıp arkadaşı Asil Nadir'i ikna etmeyi başarmış. Bu arada, bugünlerde Kıbrıs'ta çekilen klipte şaşırtacak bir isim daha rol alıyor; o da KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş. Böyle eşe can kurban; hangi şarkıcı Asil Nadir ile Rauf Denktaş'ı klibinde oynatabilir ki! Eminim Tuğba'nın Erhan Kanioğlu'na olan aşkı bir kat daha artmıştır!!!