kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Eşinin doğum günü için GÖCEK'te koy kapattı

İstanbul sosyetesinin pazartesinden beri konuştuğu tek konu var: Fuji Film'in Türkiye mümessili Mehmet Garan'ın eşi Zeynep Hanım için düzenlediği doğum günü partisi...
Geçen perşembe günü Mehmet Garan'ın, eşi Zeynep Garan için Göcek'te 2 gün 2 gece sürecek bir doğum günü partisi düzenleyeceğini yazmıştım. Mehmet Bey'in eşine süper bir parti düzenleyeceğini tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Cumartesi-pazar gerçekleşen partinin ihtişamı İstanbul sosyetesinin dilinden düşmüyor; yıllarca da düşecek gibi gözükmüyor. Mehmet Bey, 40'lı yılların başında olduğu söylenen eşi Zeynep Hanım'ın doğum günü için Göcek'te Binlik Koyu'nu kiralamış. 2 gün süren doğum günü partisinin tüm dekorasyonunu ünü dünyaya yayılan dekoratör Zeynep Fadıllıoğlu, müziğini Salih Saka, cathering'ini de Ulus 29 yapmış.

İLK GECEKİ KUTLAMA 'WHITE DOLPHIN'DE

Mehmet Bey, ilk geceki kutlama için Fethiye Hillside'ın yakınlarındaki 'White Dolphin'i kapatmış. Öğrendiğime göre yaklaşık 120 kişinin katıldığı ilk akşam daha sakin geçmiş. Konuklar yemeklerini yiyip, Salih Saka'nın yaptığı müzikler eşliğinde dans etmiş. Vakko'nun cuma günü Les Ottomans'da düzenlediği 'Grand Classics' gecesi nedeniyle Cem Hakko ve Ronit Gülcan da dahil olmak üzere konukların çoğu Göcek'e pazar günü gitmiş. Zaten asıl görkemli kutlama da pazar günü olmuş. Tasarım dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen 'Desing&Decoration Awards'ı da kazanan Zeynep Fadıllıoğlu, burada da tüm maharetini gösterip, bakir Binlik Koyu'nu enfes bir parti mekanı haline çevirmiş.

BAKİR KOY BALIKÇI KASABASINA ÇEVRİLMİŞ
Denizin içine ve kayaların üzerine bile süslemeler yapan Fadılloğlu, prefabrik bir balıkçı restoranı inşa ettirip, içini de tahta masa ve sandalyelerle donatmış. Tamamen lacivert ve beyazın hakim olduğu dekorasyon herkesin dilinde. Rahmi Koç, Tahire Demircan, Haldun-Çiğdem Simavi, Mustafa- Caroline Koç, Serdar Cümbüş, Cem Hakko, Ronit Gülcan, Bettina Hakko, Ömer Karacan, Ayşegül Tecimer, sevgilisi Mete Deniz, Osman Merzeci, Serra Tokar Garan'ın doğum günü partisine katılan ünlü konuklardan sadece birkaçı. Bu arada doğum günü partisine teknesiz gelenler de Halas ve Çiğdem yatlarında konaklamışlar.

BOYNER'DEN SONRA İKİNCİ KIZILACAK KİŞİ
Boyner Holding Murahhas Üyesi Cem Boyner de, 2003 yılında eşi Ümit Hanım'ın 40'ıncı doğum günü için Cunda Adası'nda üç gün üç gece süren dillere destan bir kutlama düzenlemişti. O dönemde kadınların kıskançlıktan çatladığı, erkeklerin de kötü örnek olduğu için Cem Boyner'e kızdığı konuşulmuştu. Mehmet Bey'in eşi Zeynep Hanım'a düzenlediği doğum günü kutlamasının ardından kıskanılacaklar ve kızılacakların sayısı ikiye çıkmış oldu!!!