kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Basılınca 'iftar yemeğine geldik' dediler!

Yeni Haber
Etiler'de, kumar oynandığı ihbarı üzerine bir işyerine baskın düzenledi. Baskında 24'ü bayan 84 kişi gözaltına alınırken, 4 rulet masasının yanı sıra çok sayıda kumar aleti ele geçirildi. Gözaltına alınanlardan bazıları "İftar yemeğine geldik" derken, bir şüpheli de basın mensuplarına "Bunlar rulet masası değil, ekmek teknesi" dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası ekipleri, Etiler Aytar Caddesi No:3 teki Zakkum LTD'yi 3 ay teknik takibe aldı. Daha önceden bu iş yerine baskın düzenleyen polis ekipleri, kumar aletlerine rastlayamadı. İncelemelerini derinleştiren ekipler, Zakkum LTD isimli işyerinde kumar oynatıldığına kanaat getirdi ve dün gece saat 21.00 sıralarında iş yerine operasyon düzenledi. Polislerin geldiğini dışarıda bulunan kameralardan anlayan iş yeri sahipleri, kapıyı açmadı. Bunun üzerine polis ekipleri "Koçbaşı" denilen aletle kapıyı kırarak, işyerine girdi.
Kumar oynamak için düzenlenmiş salonda 24'ü kadın 84 kişi gözaltına alındı. Ayrıca 4 rulet masasıyla, çok sayıda kumar aleti ele geçirildi. İfadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilenlerden bazıları masa örtüsüyle yüzünü gizlemeye çalıştı. Kumarhane çıkışında, kumar oynamaya gelmediğini söyleyen şüphelilerden biri, iftar yemeğine geldiğini öne sürdü. Gözaltına alınan şüphelilerden birisi ise "Bunlar rulet masası değil ekmek teknesi" diyerek, kendini savundu.

Öte yandan baskın yapılan işyeri sahibinin, yapılan onlarca kumar baskının ardından kapatılan Dalmaz Center'ın sahibi olduğu öne sürüldü.
Kumar oynadıkları gerekçesiyle gözaltında bulunanların, ifadelerinin alınmasının ardından serbest kalacakları belirtildi.

CHA