kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Erdoğan: Son çırpınışları

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayip Erdoğan, terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "Beytüşşebap saldırısının mücadeleyi kesintiye uğratamayacağını" söyledi.

Başbakan Erdoğan bugün öğle saatlerinde Birleşmiş Milletler 62. Genel Kurul çalışmaları dolayısıyla yaptığı ziyareti tamamlayarak ABD'den yurda döndü. Ankara Esenboğa Havaalanında açıklama yapan Erdoğan yurtdışında olduğu sırada Beytüşşebap'ta gerçekleştirilen saldırıya değindi.

Başbakan Erdoğan, dün Beytüşşebap'ta 13 kişinin hayatını kaybettiğini terörist saldırıyı anımsatarak, bu hain saldırıda ebediyete intikal eden tüm vatandaşlara, şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Erdoğan, şunları kaydetti:

''Tabii ki bizim bu konudaki kararlılığımız kesinlikle sona ermeyecektir. Bunlar hiçbir zaman bizim mücadelemizi bir kısıntıya uğratmayacaktır. Aynı kararlılıkla terörle mücadele devam edecektir.Bu konudaki kararlılığımız aslında teröristlerin şu andaki son çırpınışlarının da işaretidir diye inanıyorum. Son dönemde özellikle güvenlik güçlerimizin vermiş oldukları bu kararlı mücadele karşısında artık sivil vatandaşlarımızı hedef alacak şekilde bu yönlere doğru yaptıkları saldırıları kaydırmaya başladılar. Her ne kadar bunların içerisinde köy korucusu vatandaşlarımız varsa da ama bunlar karşılığını muhakkak bulacaktır, kararlılığımız sonuna kadar devam edecektir.''

(AA)